Anakartınız ve kasanızın marka modelleri nedir? Link olarak atarsanız iyi olur hocam.Peki kasadaki RGB fanlat nereye bağlanıyor
Anakartınız ve kasanızın marka modelleri nedir? Link olarak atarsanız iyi olur hocam.
Anakartınızda 4 pinli RGB girişi var ama buna çakma RGB girişi diyebiliriz, sadece 7 renk sunuyor ve o da LED şeritler için olduğu yazıyor. Bu porta fanlarının RGB kablosunu takan birkaç kişi gördüm ve sonuçlar çok iyi değil, ortadaki fan veya başka yerdeki fanın ışığı sönük yanabiliyor veya hiç yanmayabiliyor, o yüzden anakarta takma işini boş verin. O kasada RGB kontrolcüsü bulunmakta, RGB efektlerini kontrolcüdeki tuşlarla değiştirebilirsiniz ve öyle yapmanız daha iyi olur.![]()
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yani kasadaki fanlar kendi takılı olarak geliyor ben birtek egzoz fanını takıcam değil mşAnakartınızda 4 pinli RGB girişi var ama buna çakma RGB girişi diyebiliriz, sadece 7 renk sunuyor ve o da LED şeritler için olduğu yazıyor. Bu porta fanlarının RGB kablosunu takan birkaç kişi gördüm ve sonuçlar çok iyi değil, ortadaki fan veya başka yerdeki fanın ışığı sönük yanabiliyor veya hiç yanmayabiliyor, o yüzden anakarta takma işini boş verin. O kasada RGB kontrolcüsü bulunmakta, RGB efektlerini kontrolcüdeki tuşlarla değiştirebilirsiniz ve öyle yapmanız daha iyi olur.
Evet, aynen öyle. RGB kabloları kontrolcüye takılı geliyor mu ondan emin değilim, eğer değilse kendiniz takabilirsiniz ve çok da zor bir şey değil.Yani kasadaki fanlar kendi takılı olarak geliyor ben birtek egzoz fanını takıcam değil mş
SATA güç kablosundan alıyor yanlış hatırlamıyorsam, büyük ihtimalle öyledir.Demek istediğim gücü nereden alıyor
Bağlı geliyor mu bilmiyorum ancak zor değil dediğim gibi, yapılamayacak bir şey değil.Orayı ben bağlıyor muyum