Bu sistem 37k ya nasıl

M€M0L!

80+
Reaksiyon skoru
23

power supply değiştirebilirim ama 40 ı geçmemesi lazım ve beyaz olması lazım çünkü power supply kasa ızgarasından gözüküyor

power supply değiştirebilirim ama 40 ı geçmemesi lazım ve beyaz olması lazım çünkü power supply kasa ızgarasından gözüküyor
Psu olarak enermax 700w alabilirsin sıvı soğutmaya gerek yok kule fan yeter

Psu olarak enermax 700w alabilirsin sıvı soğutmaya gerek yok kule fan yeter
zamanında psu ile ilgili sıkıntılar çektim bu yüzden watt değeri 750 altında almam ama sıvı soğutma konusuna katılmıyorum çünkü sıvı soğutma hem görünüş olarak estetik ve her türlü kule tipi soğutucudan iyi sadece performans değil aynı zamanda kaliteli ve güzel gözüken bir pc istiyorum 750 watt üzeri başka bir psu öneriniz varsa beyaz olmak üzere değerlendirmek isterim yanıtınız için teşekkürler

Anakartta bir sorun olursa cmos sıfırlamak gerekiyormuş her seferinde bilgin olsun v14 alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim ayrıca sırf beyaz diye cl48 ram alma m2yi de hynix modüllü olanlardan biriyle değiştir

Anakartta bir sorun olursa cmos sıfırlamak gerekiyormuş her seferinde bilgin olsun v14 alacaktım sırf bu yüzden vazgeçtim ayrıca sırf beyaz diye cl48 ram alma m2yi de hynix modüllü olanlardan biriyle değiştir
3k daha ekliyebilirim bu sisteme ramler beyaz olmalı küçük bir kasa topluyorum ve ramler ön planda çıkar siyah olursa hiç sevmem biraz takıntılıyım ne önerirsiniz m2 ve ram olarak cmos sıfırlamak dert değil ki biosla işim olmicak

İlk koyduğundan daha iyi ama micron modüllü hynix olmasını şahsen tercih ederdim

İlk koyduğundan daha iyi ama micron modüllü hynix olmasını şahsen tercih ederdim
ya çok önemli değil bu fiyata en iyisi bu yapacak bir şey yok birde babamla konuştum her baba gibi colorful nedir ne değildir bilmediği için anakartı msi veya asus almamı söyledi bende msi bakıyorum çünkü asus anakarları sıkıntılı bu nasıl https://www.akakce.com/anakart/en-u...dqe5VMJGt7ZXZJmVNgwcYhoCp1cQAvD_BwE#m-gallery

buda var

ya çok önemli değil bu fiyata en iyisi bu yapacak bir şey yok birde babamla konuştum her baba gibi colorful nedir ne değildir bilmediği için anakartı msi veya asus almamı söyledi bende msi bakıyorum çünkü asus anakarları sıkıntılı bu nasıl https://www.akakce.com/anakart/en-u...dqe5VMJGt7ZXZJmVNgwcYhoCp1cQAvD_BwE#m-gallery

buda var
Babanın ASUS MSI bilip Colorful bilmemesi garip çünkü yeni bir firma değiller attığın anakartların ikisi de aynı kart sadece model farklı olsun diye birinde logo var birinde yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla beyaz olacaksa anakart al

Babanın ASUS MSI bilip Colorful bilmemesi garip çünkü yeni bir firma değiller attığın anakartların ikisi de aynı kart sadece model farklı olsun diye birinde logo var birinde yok
ya işte babam ona ben bi sistem topladım ve parçalarından gayet memenun o yüzeden böyle söylüyor ki biraz haklıda bilgisayarı 2. elde verdiğimde bilindir mareka olduğu i.in daha kolay satılır

ya işte babam ona ben bi sistem topladım ve parçalarından gayet memenun o yüzeden böyle söylüyor ki biraz haklıda bilgisayarı 2. elde verdiğimde bilindir mareka olduğu i.in daha kolay satılır
attığım b650lere bakabilirsin

attığım b650lere bakabilirsin
bu paralara b840 almak daha mantıklı değilmi ve biraz asus anakartlarına karşı sıkıntılı gözüyle bakıyorum asus her ne kadar kaliteli ve köklü bir marka olsada bir işi kötü yaptımı tam yapıyor anakartlarına sıcak bakmıyorum msi daha iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,561
Üyeler
183,302
Son üye
efekarayetim09
Geri