- Konu Sahibi Konu Sahibi
9070xt sistem varsa atar mısınızDün akşamki sistemi alsaydın ya.Ekran kartını RX 9070 XT ister misin?Rtx 5070 Ti ile Rtx 4070 Super ekran kartları arasında bir güç performansı var ve 16GB Vram'e sahip.
9070xt sistem varsa atar mısınızDün akşamki sistemi alsaydın ya.Ekran kartını RX 9070 XT ister misin?Rtx 5070 Ti ile Rtx 4070 Super ekran kartları arasında bir güç performansı var ve 16GB Vram'e sahip.
darboğaz olmasın 1080p ekranımSoğutucuyuyu DeepCool LE500-MARRS LED 240mm yeter:
![]()
Sinerji Beast Gigabyte Radeon 9070XT Gaming OC 16GB Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB NVME M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Beast Gigabyte Radeon 9070XT Gaming OC 16GB Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB NVME M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Darboğaz yaparmı bilemiyorum.darboğaz olmasın 1080p ekranım
Böyle bir sistem buldum ram cl mhz değerleri hariç daha iyi duruyor:bir kaç araştırma yaptım 9070xt güçlü bir kart olduğu için 2k falan ekran gerekiyormuş 1080p yaparmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam yanlışlık olmasın siz de 68 bende 66 çıktı ayarlar tam dimi alıyorum
Alıntıyı görüntüle
bilemedim ramlar üzdu degistirince 68 oluyor ve sdd cok dusuk buldumBöyle bir sistem buldum ram cl mhz değerleri hariç daha iyi duruyor:
Fenix 7A - OEM Paketler | Game Garaj
Fenix 7A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Ryzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
SSD attığın sisteme kıyasla daha iyi yalnız.Bu sistemdeki tek sıkıntı Ram'in CL ve MHz değerleri.Bu konuda da büyük bir sorun görmüyorum.bilemedim ramlar üzdu degistirince 68 oluyor ve sdd cok dusuk buldum
O işlemciye sıvı soğutma çok gereksiz sıvı soğutma alınacaksa ryzen 7800x3d veya ryzen 7 9700x alacaksın.SSD attığın sisteme kıyasla daha iyi yalnız.Bu sistemdeki tek sıkıntı Ram'in CL ve MHz değerleri.Bu konuda da büyük bir sorun görmüyorum.
Gereksizlik ile ne alakası var.Bu soğutucu işlemciye fazla diye sistemdenmi atalım?O işlemciye sıvı soğutma çok gereksiz sıvı soğutma alınacaksa ryzen 7800x3d veya ryzen 7 9700x alacaksın.
Sıvı soğutma yefine hava soğutma almak daha mantıjiklı çünküGereksizlik ile ne alakası var.Bu soğutucu işlemciye fazla diye sistemdenmi atalım?
Sıvı soğutma sisteme konulup işlemcinin işini görecekken hava soğutma almanın ne manası var?Sıvı soğutma yefine hava soğutma almak daha mantıjiklı çünkü
Ryzen 5 7500f stok soğutucuyla bile çalışıyor hava soğutma onu serin tutar ama sıvı soğutma masrafı bakımı uğraştırırSıvı soğutma sisteme konulup işlemcinin işini görecekken hava soğutma almanın ne manası var?