Neler Yeni

Bu sistem alınabilirmi? (itopya)

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Akıl yaşta değil baştadır. İstersen 50 yaşında ol, şu aklın çalışmadıktan sonra ne işe yarar? Ayrıca benden küçük olduğun çok belli, birazcık aklını çalıştırsan öyle yerler neden pahalıya sattığını anlarsın. Gece gece kafamı senin gibi insanlarla yoramam. İyi geceler dilerim.
11.sınıfım maxiumum 8.sınıfsındır
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar boş bir insansın ki, hayatta 1 başarın bile yok ve burada tanımadığın insanlara sallıyorsun. Konuştukça batıyorsunuz. Sürekli tartışmaya girmek istiyorsunuz.
O kadar asosyal bir insansın ki dışarda arkadaşın bile yoktur.

O kadar boş bir insansın ki, hayatta 1 başarın bile yok ve burada tanımadığın insanlara sallıyorsun. Konuştukça batıyorsunuz. Sürekli tartışmaya girmek istiyorsunuz.
Kendinle çelişince konuştukça batıyorsun diyorsun allah ailene sabır versin ne diyeyim.

HoYeon Jung

80+ Gold
11.sınıfım maxiumum 8.sınıfsındır

O kadar asosyal bir insansın ki dışarda arkadaşın bile yoktur.

Kendinle çelişince konuştukça batıyorsun diyorsun allah ailene sabır versin ne diyeyim.
Halen daha yaş konusuna takılacak kadar boş bir insansın. Dışarı da bir arkadaşım yok ancak senin gibi insanlara sallamıyorum.
Halen daha tartışma arıyorsun. Yürü git işine. Sanane benim ailemden?
Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum. Sizde yazmayın artık, gülünç duruma düşüyorsunuz.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Halen daha yaş konusuna takılacak kadar boş bir insansın. Dışarı da bir arkadaşım yok ancak senin gibi insanlara sallamıyorum.
Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum. Sizde yazmayın artık, gülünç duruma düşüyorsunuz.
Yaş konusuna takılacak kadar boş bir insansın diyorsun ilk başta sen bana yaşın küçük dedin sen en iyisi uyu uykun gelmiş.

Yazdıklarını okudukça ben utandım iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,061
Üyeler
167,776
Son üye
Pcbağımlısi
Top Bottom