Arkadaşın önerdiği çok daha mantıklı, zaten çekirdek sayısı 2 işlemcinin de az, en azından tekli çekirdek performansı daha yüksek bir işlemci ve daha güçlü bir ekran kartına sahip olan bir sistemi alman daha mantıklı. Ayrıca daha ucuz. (Yalnız ssd yi yükseltmeyi unutma!)Alınabilir ama ondan düşük fiyata R3 3100 GTX 1660Tİ alınabiliyor dostum istersen onu da tercih edebilirsin
Dediğim sistem: https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3an/
Alıntıyı görüntüle
Benim sana önerim budur dostum R3 3100 ile R5 3500 benziyor benim düşüncemce dostum çekirdek sayıları ikisinin de az ikisinin de tekli çekirdek skorları fazla ben olsam R3 3100'lu GTX 1660Ti'lı olanı alırdım çünkü zaten herhangi bir ekran kartı değiştirmem de tekrardan R5 3500'u değiştirmem gerekir yine sana kalmış
ben de öyle düşünüyorum dostum çünkü dediğin gibi ikisinin de çekirdek sayısı az ve iki işlemcinin de amacı tekli çekirdeğin yüksek olması hadi şöyle düşünse işlemci biraz daha yüksek olsa ilerde ekran kartı yükseltirken sıkıntı olmasın ama yine de sıkıntı olacak çünkü r5 3500 o kadar güçlü bir işlemci değilArkadaşın önerdiği çok daha mantıklı, zaten çekirdek sayısı 2 işlemcinin de az, en azından tekli çekirdek performansı daha yüksek bir işlemci ve daha güçlü bir ekran kartına sahip olan bir sistemi alman daha mantıklı. Ayrıca daha ucuz. (Yalnız ssd yi yükseltmeyi unutma!)