Bu sistem alınır mı vatan bilgisayar

Ewig61

80+
Reaksiyon skoru
2
Bu sistemi almayı düşünüyorum vatan bilgisayardan alınır mı güzel mi sizce oynayacağım oyunlar;valorant,cs,uncharted,fifa
Ve sistemi vatan bilgisayar bayisinden almayı düşünüyorum vatan bilgisayar bayisinde var mıdır yoksa sipariş mi etmem gerekiyor?

Bence alınır, güzel sistem. Araştırılırsa bir tık daha iyisi bulunabilir ama Vatan tercihiz ise kaçırmayın.

Bu sistemi almayı düşünüyorum vatan bilgisayardan alınır mı güzel mi sizce oynayacağım oyunlar;valorant,cs,uncharted,fifa
Ve sistemi vatan bilgisayar bayisinden almayı düşünüyorum vatan bilgisayar bayisinde var mıdır yoksa sipariş mi etmem gerekiyor?
psu ve işlemci para etmez. Buna bakın bence işlemci 5600 seçin

Sizin attığınız mı iyi, bu mu daha iyi?

Sizin attığınız mı iyi, bu mu daha iyi?
Benim attığım daha iyi hocam anakart b serisi çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyi 5600 yapın sadece

Bu sistemi tercih edebilirsin Vatandaki sistemde işlemciyi i5 12400F yapmadığın sürece R5 5500 daha iyi ama 500 koyuyorsan bi 500 daha koyup 5600 almak daha iyi vatandaki sistemde PSU pek güvenilir değil.

işlemciyi i5 yapıp sipariş verdim ryzen 5 5600 kadar ısınmıyor daha fazla teknoloji destekliyor

Ben bulamadım ama link atabilir misin bide i3 13. Nesil 5600 le eşit değil mi
5600 i5 12400f den bile daha iyi i3 yanına yaklaşamaz kasa olarak codex isimli arkadaşın attığı sizin sistemden açık ara daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyi i5 yapıp sipariş verdim ryzen 5 5600 kadar ısınmıyor daha fazla teknoloji destekliyor
Daha fazla teknoloji destekliyor ne demek? İ5 12400f zayıf olduğu için daha az ısınıyor alabilirmi 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,668
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri