Bu Sistem Alınır MI:?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
150000
Merhaba, bugün tesadüfen youtube da böyle bir sisteme denk geldim, bu fiyat bandında sistem toplamayı düşünüyorum, sistem iyi midir, sizin önerileriniz nedir?

ne için toplamayı düşünüyorsunuz

Merhaba, bugün tesadüfen youtube da böyle bir sisteme denk geldim, bu fiyat bandında sistem toplamayı düşünüyorum, sistem iyi midir, sizin önerileriniz nedir?
hazır sistem olarak 130 a falan alabilirsin

hazır sistem olarak 130 a falan alabilirsin
böyle bir sistem almasına da gerek yok sanki sadece oyun için fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

söyle bir şey topladım

https://www.s!nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwv_m-BhC4ARIsAIqNeBv9y0fodelYIhEjRXVmpaoSBNn62wOba2_16Kq5eijNzHb1Iq83FqIaAlniEALw_wcB (linki düzeltin)

80k gibi bir şey oluyor

Son düzenleme:
böyle bir sistem almasına da gerek yok sanki sadece oyun için fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

söyle bir şey topladım

https://www.s!nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwv_m-BhC4ARIsAIqNeBv9y0fodelYIhEjRXVmpaoSBNn62wOba2_16Kq5eijNzHb1Iq83FqIaAlniEALw_wcB (linki düzeltin)

80k gibi bir şey oluyor
adamın 150k bütçesi var önerdiğiniz sisteme bakar mısınız ki belki adam nvidia sistem istiyor son olarak da 5080 ile rx 9070 arasında baya fark var bence dediğiniz saçmalık evet bu tarz daha ucuza toplanabilir ama öneriniz gerçekten saçma

adamın 150k bütçesi var önerdiğiniz sisteme bakar mısınız ki belki adam nvidia sistem istiyor son olarak da 5080 ile rx 9070 arasında baya fark var bence dediğiniz saçmalık evet bu tarz daha ucuza toplanabilir ama öneriniz gerçekten saçma
render falan yapmadığı sürece çok boş bir sistem oluyor sadece oyun oynamak için 150k nin çöpe gitmesi mantıklı mı sizce hem burda kıyaslama yapmıyoruz arkadaş için bir seçenek daha sundum isterse alır tekrardan diyorum oyun için bir sistem toplicaksanız 5090 ve 5080 gereksiz olur

İleriye dönük sistem toplamak istiyorum, bütçeden yana sıkıntım yok..

İleriye dönük sistem toplamak istiyorum, bütçeden yana sıkıntım yok..
topladığım sistem ilginizi çekerse alınabilir kasa akvaryum seçilebilir fakat gösterişe önem vermiyorsanız gereksiz

Bütçem yüksek, doğal olarak gösterişe önem veriyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,894
Üyeler
184,072
Son üye
apn0s
Geri