GameOn | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Alınmaz. Bütçeni bir iki bin daha arttırıp yeni nesil bir sistem almanızı öneririm. AM5 platformunan geçmek gerekiyor artık.![]()
GameOn | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alınmaz reis aşırı pahalı![]()
Hayatımda daha kötü daha kazık bi sistem görmemiştim galiba. 35k ddr4 sistemde 16gb ram var bu ne cimrilik ulan![]()
öneri varmı hocamAlınmaz. Bütçeni bir iki bin daha arttırıp yeni nesil bir sistem almanızı öneririm. AM5 platformunan geçmek gerekiyor artık.
İşlemci olarak Ryzen 5 7500F ve ekran akrtı olarak RX 9060 XT 16GB versiyonlu sistemler öneririm. RX 9060 XT önerme sebebim tamamen FSR 4. RX 7000 serisinde de FSR 4 çalışabiliyor lakin FSR 3.1'in yaynında performansı rezalet durumda. AMD FSR 3.5 gibi bir şey çıkartabilirse RX 7000 serisi o zaman ciddi ciddi düşünülebilir bence.öneri varmı hocam
hocam tam o özellikleri anlamıyorum yaİşlemci olarak Ryzen 5 7500F ve ekran akrtı olarak RX 9060 XT 16GB versiyonlu sistemler öneririm. RX 9060 XT önerme sebebim tamamen FSR 4. RX 7000 serisinde de FSR 4 çalışabiliyor lakin FSR 3.1'in yaynında performansı rezalet durumda. AMD FSR 3.5 gibi bir şey çıkartabilirse RX 7000 serisi o zaman ciddi ciddi düşünülebilir bence.
Bunlar sistem özellikleri değil, sistem bileşenleri. Bir bilgisayar alacaksanız bunlar bilmek zorundasınız. Diğer türlü çok kolay kazıklanabilirsiniz. Sistemin isminde 7500F ve RX 9060 XT 16GB yazmasına dikkat edin yeter. En son kararı sizin vermeniz gerektiği için direkt olarak link paylaşmıyorum ki bilgisayar toplamanın, seçmenin en iyi tarafını kaçırmayın.hocam tam o özellikleri anlamıyorum yaoynayayım gitsin kafasında alıyorum yani hikaye oyunu oynamıyorum ztn normal fps
aga şöyle bir şey buldum nvidia şartın yoksa ki bu bütçede olmasın bence bu ekran kartı çok daha güçlü![]()
Hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsanız şiddetler RX 9000 serisi kart öneririm.aga şöyle bir şey buldum nvidia şartın yoksa ki bu bütçede olmasın bence bu ekran kartı çok daha güçlü
![]()
PHOENIX-7700XT V3 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
PHOENIX-7700XT V3 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
hocam tam o özellikleri anlamıyorum yaoynayayım gitsin kafasında alıyorum yani hikaye oyunu oynamıyorum ztn normal fps
oynamıyorum yazmış konu sahibi hocam yani bu bütçede zaten 7700xt den daha iyisi yokHikaye tabanlı oyunlar oynuyorsanız şiddetler RX 9000 serisi kart öneririm.
Pardon hocam görmemişim.oynamıyorum yazmış konu sahibi hocam yani bu bütçede zaten 7700xt den daha iyisi yok