5100tl en aşağıda gözüküyor. :/Dostum o işlemcinin max frekans hızı ile çok fark yok, kötü sistem değil ne kadar?
5kDostum o işlemcinin max frekans hızı ile çok fark yok, kötü sistem değil ne kadar?
Maalesef hazır almak zorundayım5100TL'ye çook daha iyi sistem toplanır.
kardeşim 5100 tl ye gtx 1650 superli daha iyi bir sistem alırsın incehesapdan yada itopyadanhttps://www.incehesap.com/pch-f-class-1-2-fiyati-46591/ bunun gibi yada daha ucuz istersen https://www.incehesap.com/superior-bronze-webtekno-gaming-pc-fiyati-44963/ bu da olurOyun fazla oynamıyorum diğer kullanımlar için alıyorum
Anakartın 2666 olması biraz içimi kuşkulandırıyor
Hazır alma diyen mi var?Maalesef hazır almak zorundayım
Reis eyw da sinerjiden olsun lütfen yaHazır alma diyen mi var?
İşlemci: R3 3100
Ekran kartı: GTX 1650S
Sata SSD çıkar, M2 Crucial P1 500GB al.
Aquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Yanına da bu monitörü satın al;
![]()
Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
5100TL'ye çok daha iyi sistem.
Normalde sistem önermiyorum, sana kıyağım olsun.![]()
Teknobiyotikten kesinlikle almanı öneririm. Adamlar 10 saniyede sana geri dönüyor. Daha dün geldi kasam ve canavar gibi. Hem temiz iş yapıyorlar hem parçaları çok sağlamOyun fazla oynamıyorum diğer kullanımlar için alıyorum
Anakartın 2666 olması biraz içimi kuşkulandırıyor
Sinerjide aynı şekilde iyi çalışıyor merak etmeyin hatta daha güvenilirdir belki, hangi sistemi aldın bende sistem arıyorum önerir misin?Teknobiyotikten kesinlikle almanı öneririm. Adamlar 10 saniyede sana geri dönüyor. Daha dün geldi kasam ve canavar gibi. Hem temiz iş yapıyorlar hem parçaları çok sağlam