Var. Kredi kartınaitopya da taksit var mı ?
Var. Kredi kartınaitopya da taksit var mı ?
hocam itopyadan almanı öneririm orada da var bu bütçede bilgisayarlarinşallah alırsam oynarız
Mesaj otomatik birleştirildi:
taksit 350 TL ye falan gelsin tam olarak.Yani 3500-3600 TL falan
hocam fiyatlar artmış maalesef işe yarar bi sistem 4500 tl fiyat etiketiyle sunuluyor.3500-3800 TL sistem önerir misiniz hocam
rx 550 hiç alma knk az daha biriktir direk rx 570 alSistemi kullanma amacım "oyun,oyun tasarımı,yazılım programları" olacak.
Oynayacağım oyunlar: Gta 5,Valorant,Minecraft,Cs:Go,PUBG,PUBG Lite,PUBG Mobile.
Kullanacağım programlar: Unity (öğrenim aşaması),Unreal engine (kullanacağım belli değil *öğrenim aşaması*),photoshop 2020,vegas pro 15,visual studio 19
(Sadece anakartı b450mh yapacağım ekran kartı rx 550 4 gb 128 bit olarak kalacak bütçe den dolayı rx 570 yapamam ileride satıp yaparım.)
Yukarıda belirttiğim işleri yapabilirmiyim ?
Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Hocam Vaktim Yok İzlemeye
rx570 yap 4gb likevet biliyorum ama sitede öyle bir seçenek yok o yüzden b450mh
hocam fiyatlar artmış maalesef işe yarar bi sistem 4500 TL fiyat etiketiyle sunuluyor.
sonradan farkettim dostum keşke zamanım olsa da izlesem
sıkıntı yok imza için attım
knk rami 3200 mhz yap bana göre herşeyi iyiSistemi kullanma amacım "oyun,oyun tasarımı,yazılım programları" olacak.
Oynayacağım oyunlar: Gta 5,Valorant,Minecraft,Cs:Go,PUBG,PUBG Lite,PUBG Mobile.
Kullanacağım programlar: Unity (öğrenim aşaması),Unreal engine (kullanacağım belli değil *öğrenim aşaması*),photoshop 2020,vegas pro 15,visual studio 19
(Sadece anakartı b450mh yapacağım ekran kartı rx 550 4 gb 128 bit olarak kalacak bütçe den dolayı rx 570 yapamam ileride satıp yaparım.)
Yukarıda belirttiğim işleri yapabilirmiyim ?
Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
kardeş kafan mı iyi eski konuları hortlatıp duruyon heknk rami 3200 mhz yap bana göre herşeyi iyi
sanane m*lkardeş kafan mı iyi eski konuları hortlatıp duruyon he
sanane m*l
Üslubunuzu düzeltin ve fosilleşmiş konuları hortlamayın !kardeş kafan mı iyi eski konuları hortlatıp duruyon he