Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Sorunlu parçasi yok bence çok iyi bir sistem az once bir arkadasa onerdim
knk alınır gayet iyi ama bana sorarsan laptop al yeni nesil laptoplar çok daha kullanışl ve ısınmıyorlar
Laptop sadece universiteyr gidenlere oneriyorum ben oyun oynayacaksa alinmaz laptop 2 sene sonra performanslari acayip dusuyorknk alınır gayet iyi ama bana sorarsan laptop al yeni nesil laptoplar çok daha kullanışl ve ısınmıyorlar
Ama şu zamana gore cok iyi normalde bu paralara 2070 rc 5700xt li pc alinir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop sadece universiteyr gidenlere oneriyorum ben oyun oynayacaksa alinmaz laptop 2 sene sonra performanslari acayip dusuyor
Dostum isinmasa bile 4 senelik laptop kullanicisi oltak benim laptopum 65 70 derecelerde olmasina ragmen cok performans kaybi yasiyordumyeni nesil laptoplarda o sorun kalktı o yüzden söylüyorum ısınma sorunları giderildi ve laptop alırsan pişman olmazsın alacaksanda msı veya acer nitro serisinden almanı öneririm
knk anlamadın beni diyorumki yeni nesil laptoplarda ısınma sorunu kalktıDostum isinmasa bile 4 senelik laptop kullanicisi oltak benim laptopum 65 70 derecelerde olmasina ragmen cok performans kaybi yasiyordum
Ya olum bende sana diyomkı isnma sorunu kalksa bile laptoplarda fps kaybı yasaniyor diyom halen isinma sotunu kalkti diyonknk anlamadın beni diyorumki yeni nesil laptoplarda ısınma sorunu kalktı
knkm yeni nesil laptopların performansları masaüstüne neredeyse eşit ben yaklaşık 6 yıldır laptop kullanıyorumYa olum bende sana diyomkı isnma sorunu kalksa bile laptoplarda fps kaybı yasaniyor diyom halen isinma sotunu kalkti diyok