- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Bence kingston a2000 seçin.peki ssd olarak attırırsam senin gönderdiğin sistemde netac n600 512 gb seçmem mantıklı ve kaliteli mi ? işimi görür mü
Bence kingston a2000 seçin.peki ssd olarak attırırsam senin gönderdiğin sistemde netac n600 512 gb seçmem mantıklı ve kaliteli mi ? işimi görür mü
bütün bunların toplamında attığın sistem ve bunu eklersem işimi görür mü diyorsun ?Bence kingston a2000 seçin.
SSD iyi değil onun dışında alınır evet 6500 TL 1650 için çok gözükebilir ama işlemcisi anakartı ram her anlamda çok daha iyi ben olsam alırdım her şey ekran kartı değildirhttps://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-3t10-1650/ Özelleştirme ile yaptığım zaman şöyle
İŞLEMCİ : İ5 10400F
ANAKART : MSI B460M - A PRO
SSD : CRUCİAL BX 500 480 GB
Bütçem 6500 TL FPS tarzı oyunlar ve birkaç call of duty oyunu 2 yıl kullanıcam sonra laptop alıcam.
Başta attığınız sistemden daha fazla performans vereceği tartışılmaz.bütün bunların toplamında attığın sistem ve bunu eklersem işimi görür mü diyorsun ?
Sistemde kullanılan İşlemci, RAM, Depolama birimleri TRAY ve BULK modellerdir (Çoklu paketlerde gelmekte olup, tekli olarak kutusu bulunmamaktadır. Hiçbir özellik farkı bulunmamaktadır). Tray/bulk işlemcilerde stok fan bulunmadığı için kullanılacak fan değişiklik gösterebilir. Soğutucu satın alınmadığı durumda stok soğutucusuna denk ya da daha iyi fan kullanılmaktadır. Diğer tüm sistem bileşenleri gibi minimum 2 yıl garantisi bulunmaktadır. bu açıklama ne anlama geliyor tray ve bulk derken işlemci stock fanı yokmu ?Başta attığınız sistemden daha fazla performans vereceği tartışılmaz.
Stok fan stoğu kalmadığı zaman başka soğutucu takıp gönderiyorlar sanırım.Sistemde kullanılan İşlemci, RAM, Depolama birimleri TRAY ve BULK modellerdir (Çoklu paketlerde gelmekte olup, tekli olarak kutusu bulunmamaktadır. Hiçbir özellik farkı bulunmamaktadır). Tray/bulk işlemcilerde stok fan bulunmadığı için kullanılacak fan değişiklik gösterebilir. Soğutucu satın alınmadığı durumda stok soğutucusuna denk ya da daha iyi fan kullanılmaktadır. Diğer tüm sistem bileşenleri gibi minimum 2 yıl garantisi bulunmaktadır. bu açıklama ne anlama geliyor tray ve bulk derken işlemci stock fanı yokmu ?
yani şu an stok fanı var demi ?Stok fan stoğu kalmadığı zaman başka soğutucu takıp gönderiyorlar sanırım.
Stoğu var mı yok mu bilemiyorum fakat farklı bir soğutucu göndermeleri benim işime gelirdiyani şu an stok fanı var demi ?
tamam o zaman genede nolur ne olmaz soğutucu seçeyim.Stoğu var mı yok mu bilemiyorum fakat farklı bir soğutucu göndermeleri benim işime gelirdi
zalmanı seçtim nasıldırtamam o zaman genede nolur ne olmaz soğutucu seçeyim.
zalman mı dark flash mı sizce ?Stoğu var mı yok mu bilemiyorum fakat farklı bir soğutucu göndermeleri benim işime gelirdi
dark voidtamam o zaman genede nolur ne olmaz soğutucu seçeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
zalmanı seçtim nasıldır
zalman mı dark flash mı sizce ?
Dostum bu tür sorular sorarken zalman soğutucu mu yoksa darkfalash soğutucu mu diye sorun. Bu markaların bir sürü ürünleri var.tamam o zaman genede nolur ne olmaz soğutucu seçeyim.
zalmanı seçtim nasıldır
zalman mı dark flash mı sizce ?
dark void
dark void demiDostum bu tür sorular sorarken zalman soğutucu mu yoksa darkfalash soğutucu mu diye sorun. Bu markaların bir sürü ürünleri var.
Sorunun cevabı tabi ki darkflash