Bu sistem alınır mı?

quadoo

80+
Reaksiyon skoru
71
Bütçe
15000
Her geçen gün herşeye zam geliyor. Yeterince geç kalmışken daha da geç kalmak istemiyorum. Sizce bu sistem nasıl ?
tam bilmiyorum ama alınmaz gibi arkadaşlar bilgi verecektir

Her geçen gün herşeye zam geliyor. Yeterince geç kalmışken daha da geç kalmak istemiyorum. Sizce bu sistem nasıl ?
Alinmaz

Neden belirtir misiniz hocam. Bana yok daha düşecek fiyatlar yaz gelince al vs. gibi şeyler söylemeyin hiç sanmıyorum.

Neden belirtir misiniz hocam. Bana yok daha düşecek fiyatlar yaz gelince al vs. gibi şeyler söylemeyin hiç sanmıyorum.
Reis bende alicam acil almak lazım hatta, illa zam gelicek, hemen herhangi bir sistem alsam, gelicek zamdan kurtarır beni

1600 af 1660 ti 15000 tl? alınmasının düşünülmesi bile teklif edilmez

O bileşenlere sahip bir bilgisayar maksimum 11.000 eder. Hatta bu değer bile çok.

15 bine rahat 2060 li sistem alırsın hazır sistem indirim kovalarken 3060 li bile alırsın 4 gün önce 15 bine 3060 li sifir hazır sistem aldım ince hesaptan

Reis bende alicam acil almak lazım hatta, illa zam gelicek, hemen herhangi bir sistem alsam, gelicek zamdan kurtarır beni
araştırıyorum link atarım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/tekno-gamera...-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgeforce-_h14743 bi bakın isterseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,729
Üyeler
184,209
Son üye
araff
Geri