Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Bu fiyat aralığında PC yok gibi alınırGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Kasa ve psu dan emin değilim onun dışında iyi gibi. Ben sistem aldığım zaman 4060lardan bulamamıştım maalesef stoklarında gelmediği için umudu kesip bu fiyatlarda 3060ti almıştım. Eğer parçalar iyiyse siz kaçırmayın derim. Benim gibi hata yapmayınGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
ben olsam alıp geçmiştim gıgabyte markasının 4060ı hemdeGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
3060Tİ daha güçlü zaten.Kasa ve psu dan emin değilim onun dışında iyi gibi. Ben sistem aldığım zaman 4060lardan bulamamıştım maalesef stoklarında gelmediği için umudu kesip bu fiyatlarda 3060ti almıştım. Eğer parçalar iyiyse siz kaçırmayın derim. Benim gibi hata yapmayın![]()
Eskide kaldı artık. 4060 yerine alınacağını düşünmüyorum pek3060Tİ daha güçlü zaten.