Bu sistem alınır mı (:

Quizexp

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba dostlarım yukarıda görmüş oldugunuz sistemi rami ve ssd upgrade edip almak mantıklı olur mu harici psu kaliteli midir anakart yeterli mi ne düşünüyorsunuz

Merhaba dostlarım yukarıda görmüş oldugunuz sistemi rami ve ssd upgrade edip almak mantıklı olur mu harici psu kaliteli midir anakart yeterli mi ne düşünüyorsunuz
@Kürşat Kütükçü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40k bütçeye ddr5 alınir bence

DDR 5 alabilirim ama 4070 ti olmuyor o zaman 4070 e düşüyorum sizce bu mantıklı mı ?

psu kötü yemek yedikten sonra detaylı bir şekilde dönüş yaparım

psu upgrade edebiliyorum özelleştirme mevcut önerdigin bir seçenek var mı ?

42-43k önerilerinize açıgım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vatandan önerirsen sevinirim web satın alımlarında kargo ve ekran kartı ile uğraşmak istemiyorum
Vatandan alma pahalı kardeşim ekran kartı derken kargo da ekran kartı takılı gelmiyor zaten hatta ekran kartı takılı kargoya verilmez sağlıklı olanı çıkarmaktır sen bütçeni söyle fiyat performans bakalım site şartı koşma ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,686
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri