8gb ileride yetersiz kalacak oyuzden yabunun yerine ddr5 7500f + 4060ti 8gb almanız daha mantıklı diye düşünüyorum
ileride 4060ti da yetmeyebilir ona bakılırsa8gb ileride yetersiz kalacak oyuzden ya
ya bilemiyorum kiileride 4060ti da yetmeyebilir ona bakılırsa
30k bütcem var sistem bulunurmu dediğiniz gibiBana kalırsa yeni bir sistem alacaksanız ddr5 alin ve ekran kartını 12gb alti almayin hatta alabiliyorsan 16gb vrama sahip bir ekran kartı alin
35 civarlarına bulunabilir dediğimiz sistem30k bütcem var sistem bulunurmu dediğiniz gibi
Knkm pek bilgim yok daha bilgili insanlar yorum yaparsa iyi olur bende yanilitmiyim seni30k bütcem var sistem bulunurmu dediğiniz gibi
oh oh monitor ile birlikte 35k bütcem var benim35 civarlarına bulunabilir dediğimiz sistem
arttırabilme şansınız yoksa çok da yapabilcek bir şey yok ama 4060ti 16gb gereksiz bi olayoh oh monitor ile birlikte 35k bütcem var benim
offf çok sıkıntı yaarttırabilme şansınız yoksa çok da yapabilcek bir şey yok ama 4060ti 16gb gereksiz bi olay
ilerde ekran kartını satıp yükseltme yapabilirsiniz 4060ti 8gb ddr5 sistem için.offf çok sıkıntı ya