İşlemci -ekran kartı performans uyuşmazlığıyla oluşan performans kaybı =darboğazNe alaka
İşlemci arc a750 yi rahat kaldırıyorİşlemci -ekran kartı performans uyuşmazlığıyla oluşan performans kaybı =darboğaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam isterseniz link atın işlemci veya ekran kartı değiştirebiliyorsak bakalım
Ekran kartı 14400f için yetersizİşlemci arc a750 yi rahat kaldırıyor
Bu durum bir darboğaza yol açmaz? Tam tersi olsaydı evet. İşlemci ekran kartını rahatça besler. Bir sorun yokki bundaEkran kartı 14400f için yetersiz
Hocam geleceğe yatırım yapmıyorsanız işlemciyi düşürün hem aynı performansı alırsınız hem paranız cebinizde kalır bu konuyu çok uzatmaya gerek yok.İşlemci arc a750 yi rahat kaldırıyor
Hocam hazır sistem mi yoksa özelleştirebiliyor musunuz?İ5 14400f
Gigabyte h610m h
Arc 750
Kingston Beat 16 GB ram 5600mhz cl36
Ssd patriot p320 512 GB 3000mb/2200MB/s
Frisby FC 94885G
Fiyat 21.599
hocam tam tersi işlemci düşük ekran kartı yüksek olsaydı darboğaz olurdu.Hocam geleceğe yatırım yapmıyorsanız işlemciyi düşürün hem aynı performansı alırsınız hem paranız cebinizde kalır bu konuyu çok uzatmaya gerek yok.
Hocam darboğaz tek çeşitli değil ben sadece ikisi de yakın performans olsun diyorumhocam tam tersi işlemci düşük ekran kartı yüksek olsaydı darboğaz olurdu.
Söylediğin doğru ama kullanım amacına göre değişir.Hocam darboğaz tek çeşitli değil ben sadece ikisi de yakın performans olsun diyorum
Bu mantıkla bakıcaksak 7800x3d ile rx5500 xt yi aynı sistemde kullanalım işlemci taşısın sistemi