Bu sistem bu fiyata alınır mı?

zK_KoTa

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
16500
(Burada sorduğum sistem yerine forumdaki saygıdeğer abilerimin önerdiği sistemi beğendim ve siparişini verdim. Konuyu kapatmaya yetkim olmadığından dolayı konuyu kapatamıyorum. Konu neredeyse bitmiş sayılır.)

Normalde daha fazla bütçem vardı fakat bazı nedenlerden dolayı azalmak durumunda kaldı. Bu fiyata RTX 3060'lı bir tek Origin Bronze [Tekmoloji] I i5 10400F RTX 3060 12GB DDR4 16GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com sistem var. Parçaları çok kaliteli değil ne yazık ki.

İleriki zamanlarda-param olunca- bazı parçaları değiştirmeye çalışacağım. Bu fiyata bu sistem değer mi emin olamadım ama bu fiyata bir tek bu sistem kalmış. Açıkçası ben de birazcık daha fazla para verip daha kaliteli bir ürün almak istiyorum ama şu anlık anca bu kadar oluyor. Kısaca bu fiyata bu sistem değer mi? Değer ise özelleştirme kısmından hangi parçaları değiştirmeliyim? İleriki zamanlarda işlemciyi değiştirmeyi ve işlemci soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum yetmeyeceğini düşündüğümden dolayı.

Eğer bu fiyata bu sistem değmez ise bu fiyat civarlarında hangi sistemi önerirsiniz? Şu anlık linkteki sistemin fiyatı:15.999TL.
Son sorum ise AOC 24 C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör| ITOPYA.COM 1999TL eder mi, alınır mı? Değerli yorumlarını bekliyorum, iyi günler.

Son düzenleme:
hocam anlamadım nasıl parçaları kaliteli? kasa dışında diğer tüm parçalar gayet kaliteli ve güzel.

Normalde daha fazla bütçem vardı fakat bazı nedenlerden dolayı azalmak durumunda kaldı. Bu fiyata RTX 3060'lı bir tek Origin Bronze [Tekmoloji] I i5 10400F RTX 3060 12GB DDR4 16GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com sistem var. Parçaları çok kaliteli değil ne yazık ki.

İleriki zamanlarda-param olunca- bazı parçaları değiştirmeye çalışacağım. Bu fiyata bu sistem değer mi emin olamadım ama bu fiyata bir tek bu sistem kalmış. Açıkçası ben de birazcık daha fazla para verip daha kaliteli bir ürün almak istiyorum ama şu anlık anca bu kadar oluyor. Kısaca bu fiyata bu sistem değer mi? Değer ise özelleştirme kısmından hangi parçaları değiştirmeliyim? İleriki zamanlarda işlemciyi değiştirmeyi ve işlemci soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum yetmeyeceğini düşündüğümden dolayı.

Eğer bu fiyata bu sistem değmez ise bu fiyat civarlarında hangi sistemi önerirsiniz? Şu anlık linkteki sistemin fiyatı:15.999TL.
Son sorum ise AOC 24 C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör| ITOPYA.COM 1999TL eder mi, alınır mı? Değerli yorumlarını bekliyorum, iyi günler.
Bu devirde çok laf etmek istemiyorum ancak işlemciyi ve psuyu beğenmedim.

16 Bine daha uygunu yok sanırım şuanlık.
Şu iki sistemi buldum. Düşünenler bunlara da bakıp kıyaslayabilir.

Bu devirde çok laf etmek istemiyorum ancak işlemciyi ve psuyu beğenmedim.
Hocam ilerde 11400F takmayı düşünüyorum darboğaz olmaması için ve bütçeyi zorlayıp belki kasayı da değiştirebilirim. +700TL'ye

Corsair Carbide Spec-Delta RGB 550W 80 Plus Bronze mu alayım yoksa diğer seçeneklerdeki kasalardan birini mi?​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 Bine daha uygunu yok sanırım şuanlık.
Şu iki sistemi buldum. Düşünenler bunlara da bakıp kıyaslayabilir.

Hocam Palit marka iyi midir?

Hocam ilerde 11400F takmayı düşünüyorum darboğaz olmaması için ve bütçeyi zorlayıp belki kasayı da değiştirebilirim. +700TL'ye

Corsair Carbide Spec-Delta RGB 550W 80 Plus Bronze mu alayım yoksa diğer seçeneklerdeki kasalardan birini mi?​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Palit marka iyi midir?
İyidir. 11. nesil işlemci kullanılmış + 500 TL daha ucuz. Hangisi içinize sinerse onu alınız.

üstteki gamegaraj linkine bak 11. nesik işlemci var
Anakart b560 ve ram crucial 3200 mhz seçersen 15950 TL oluyor.
Hocam 12 taksit seçince 19k oluyor ya çok pahalı o kadar limit yok yakın zamanda daha ucuz bir sistem çıkmaz mı veya şuan halihazırda varmıdır bildiğiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,037
Üyeler
183,206
Son üye
anilorex
Geri