Anonymous?
80+ Bronze
RX6700XT 4060'tan oyun performansı olarak daha iyi. Render veya yayıncılık işleriyle uğraşmayacaksanız AMD almanızı tavsiye ederim.
Hocam işlemci soğutma alın ram i niye değiştirdiniz anlamadım onun dışında gayet iyi duruyor sistemşu özelleştirmeler ile yarın sipariş vereceğim![]()
VICTOR / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
hocam güzel soğutucu yok ilerde de se214xt alcam 7 8 ay sonraHocam işlemci soğutma alın ram i niye değiştirdiniz anlamadım onun dışında gayet iyi duruyor sistem
32GB ram ile 8Gb ekran kartı kullanınca öyle bir sorun olmuyor.Hocam soyle aciklayayim 1080p oynamak değil problem mesela hogwarts legacy oynarken mesela ayarlari atıyorum ultra da oynayamazsin mesela anladin mi yani cozunurluk degil problem oyunun kalite ayarlarini yuksege alip kartin gücünü göremezsin yoksa gayet 1080p oyunculuk icin yeterli
Vallahi hocam ben genel kaniyi soyluyorum ki dogrudur bence 8gb vram sikintili is yani ileride sorun yasabilir çünkü gunumuzdeki oyunlar bile 8gb vram ustune çıkabiliyor kalite anlaminda 1 2 sene içinde daha fazlasina ihtiyac duyacaklardir32GB ram ile 8Gb ekran kartı kullanınca öyle bir sorun olmuyor.
Oyunlar geliştikçe umarım optimiazsyonlarıda gelişir ve böyle bir sorun yaşanmaz diye düşünüyorum ama garantiye almak için 32GB ram alınmalıVallahi hocam ben genel kaniyi soyluyorum ki dogrudur bence 8gb vram sikintili is yani ileride sorun yasabilir çünkü gunumuzdeki oyunlar bile 8gb vram ustune çıkabiliyor kalite anlaminda 1 2 sene içinde daha fazlasina ihtiyac duyacaklardir
Doğrudur ben biraz garanticiyim galibaOyunlar geliştikçe umarım optimiazsyonlarıda gelişir ve böyle bir sorun yaşanmaz diye düşünüyorum ama garantiye almak için 32GB ram alınmalı
Hocam merhaba bı konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musun?Doğrudur ben biraz garanticiyim galiba![]()
Hocam merhaba bı konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musun?Oyunlar geliştikçe umarım optimiazsyonlarıda gelişir ve böyle bir sorun yaşanmaz diye düşünüyorum ama garantiye almak için 32GB ram alınmalı
Nedir konuHocam merhaba bı konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam merhaba bı konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musun?
Hocam istersen özelden mesaj atayim sana konu kirlenmesinNedir konu
5 10 fps fazla alıcam diye amd tercih etme bence. 4060 teknolojik ve daha uzun ömürlü bir kart dlss 3.0 sayesinde. Bir amd kullanıcısı olarak bir sonraki alacağım sistemde kesinlikle amd tercih etmeyeceğim şahsen.ağalar ben çok arada kaldım Gencer gamingde bir sürü sorun yasayio cozemeyen kısı ölmüş galiba xena alacagim