Allah'ın Kulu
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Isınıp frekans düşürüyor olabilir afterburner ile kontrol et1024-768 tam ekran her şey en düşük ve kapalı
Isınıp frekans düşürüyor olabilir afterburner ile kontrol et1024-768 tam ekran her şey en düşük ve kapalı
Knk 5500 xt ekran kartı kaç gbBi' ara 40FPS ile oynuyordum xD Ama oyundan gir çık yapınca düzeldi o. Şu an normal. Kötü değil optimizasyonu o kadar.
Gaming. Gen deki sisteme bakıyordum da 10400f 5500xt 16gb Ram 500gb ssd var senin özellikleri yakını buna çünkü hiç benchmark bulamadım bişey sormak istiyorumKnk 5500 xt ekran kartı kaç gb
şarjda evetOlması gerekenden düşük gibi geldi bana. Laptop şarjda değil mi?
o ayarda zatenGüç seçeneklerinden yüksek performans olanı seç ve şarja takılı oyna, artması gerek.
ordan nasıl kontrol edicem?hangi ayara bakcam bilmiyorumIsınıp frekans düşürüyor olabilir afterburner ile kontrol et
5-10 dakika oynayın ve ekran görüntüsü atınşarjda evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
o ayarda zaten
ordan nasıl kontrol edicem?hangi ayara bakcam bilmiyorum
4GBKnk 5500 xt ekran kartı kaç gb
Gaming. Gen deki sisteme bakıyordum da 10400f 5500xt 16gb Ram 500gb ssd var senin özellikleri yakını buna çünkü hiç benchmark bulamadım bişey sormak istiyorum
ets 2 bu cs de açılmıyor5-10 dakika oynayın ve ekran görüntüsü atın
Güç planını yüksek performans olarak değiştirinets 2 bu cs de açılmıyor
Sorun hala çözülmediyseGüç planını yüksek performans olarak değiştirin
Zaten yüksek olarak ayarlıGüç planını yüksek performans olarak değiştirin
Güç planını yüksek performans olarak değiştirin
Sorun hala çözülmediyse
Display driver uninstaller programı ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü kaldırın
Daha sonra paylaştığım linkten 21.4.1 whql
Sürümünü indirip kurun kolay gelsin
güncelim ama bu hata var
Hata felan yok en son optional sürümü değil bi altındaki whql sürümü indireceksingüncelim ama bu hata var
bu dimiHata felan yok en son optional sürümü değil bi altındaki whql sürümü indireceksin
İndirmeden evvel ddu ile sildin değilmi
yok silmedim daha bunu silersem herhangi bişey olmaz dimi? sorun çıksın istemiyorumHata felan yok en son optional sürümü değil bi altındaki whql sürümü indireceksin
İndirmeden evvel ddu ile sildin değilmi
Sen benim dediklerimi yarım mı anlıyorsunbu dimi
yok silmedim daha bunu silersem herhangi bişey olmaz dimi? sorun çıksın istemiyorum![]()