Psu kötü, ramleri ballistix yap,anakarti pcie 4.0 seç.ayrica tek tek toplayıp diğer sitelerede bakın trendyola bağlı kalmayın.akakce den bakabilirsiniz
Ayrıca ssd yide pny xlr8 cs3030 yapabilirsin.
Biraz daha ekleyip şu anakartı al
Şunu da söyleyeyim 700wattlık bir powerın 500TL'ye satılması imkansız. 500 liraya kaliteli 500w bile bulunmuyor hiç bulaşmayın bence.
Bu şekilde alın ramleri dual channel yapmayı unutmayın örnek olsun diye paylaştım. 2x8'lik olanını alın. dark guardian pro şuan TeknoBiyotikte 950TLAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesepek linkini gönderirmisin
Anladım o zaman dark guardian pro almayın 1300TL'ye değmez. Ssd kesinlikle cs3030 bu bütçede en iyisi. Daha ucuz almak isterseniz kioxia m2 olanı alabilirsiniz sata olandan uzak durun. Anakartın mosfet soğutmaları bile yok b450m a pro max almayın. Pci-e 4.0 sizin için önemliyse arttırıp b550 yoksa b450m s2h. Psu'yu asus, fsp, coolermaster, thermalkte, high power, silverstone, xpg gibi markalarınkini alın ama her modeli değil onlarında sorunlu modelleri var almadan önce konu açsanız daha iyi olur. Birkaç model hariç psu'dan anlamıyorum o konuda yardımcı olamayacağımKendi kredi kartım değil. Kart sahibini uğraştırmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciyi 5600 kasayı Spec Delta yap bunu al. Topladığın sistemin PSU gibi bazı parçaları cidden çok kötü. O PSU yu 3000 liralık sisteme bile koymam ben.