Bu sistem kaç lira eder sizce?

Reaksiyon skoru
23
Kasa:MSI mag forge M100A D60 600W
anakart: Asrock B450M-HDV R4.0 AMD B450 soket AM4 DDR4 3200MHz
SSD: crucial 500gb P3 plus
ekran kartı: Asus ATS RTX4060 v2 OC 8GB GDDR6 128BİT DLSS3
2 x RAM: Gskıll 8gb(2 tane toplam 16 gb) DDR4
işlemci AMD Ryzen 5 5500
3 ay önce alındı

Kasa:MSI mag forge M100A D60 600W
anakart: Asrock B450M-HDV R4.0 AMD B450 soket AM4 DDR4 3200MHz
SSD: crucial 500gb P3 plus
ekran kartı: Asus ATS RTX4060 v2 OC 8GB GDDR6 128BİT DLSS3
2 x RAM: Gskıll 8gb(2 tane toplam 16 gb) DDR4
işlemci AMD Ryzen 5 5500
3 ay önce alındı
ikinci elde max 20K

Benim DDR5 sisteme ekran kartı RX 6600 var diye 20K diyorlarsa buda o mantıkla 15K eder hatta 10K. Bizim TR'de piyasa böyle bende anlamadım ama garip.

Benim DDR5 sisteme ekran kartı RX 6600 var diye 20K diyorlarsa buda o mantıkla 15K eder hatta 10K. Bizim TR'de piyasa böyle bende anlamadım ama garip.
normal mantıkla kaç eder sence knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi arkadaşa anlatamıyorum işte 17 teklif ettim hemen alayım diye yok diyor 23 e vericem diyor xd
bizim konuşmamız bütün setup üzerineydi burda sadece kasayı sordum

normal mantıkla kaç eder sence knk

bizim konuşmamız bütün setup üzerineydi burda sadece kasayı sordum
Hocam normal mantık kalmadı bende bu insanlar ve piyasada o yüzden bence parça parça satıp parça parça geliştirin en sona ekran kartını bırakın yeni sistemde bu ekran kartı yine götürür biraz sonra değişirsin.

Sistem bu, konuya girip yorumlara bakabilirsin. @azizigibson bana bir teklif yaptı özelden, g*tumle guldum. Sizi de trollüyor galiba.

18K-20K arası gidiyorsa sizinki sadece sistem 13K-15K arası gider gibi. Piyasa dediğim gibi garip fiyat veremiyorum o yüzden düzgün

Hocam normal mantık kalmadı bende bu insanlar ve piyasada o yüzden bence parça parça satıp parça parça geliştirin en sona ekran kartını bırakın yeni sistemde bu ekran kartı yine götürür biraz sonra değişirsin.

Sistem bu, konuya girip yorumlara bakabilirsin. @azizigibson bana bir teklif yaptı özelden, g*tumle guldum. Sizi de trollüyor galiba.
banada komple sisteme 15 k diyor monitör monitör kolu klavye fare ve kulaklık dahil gerçekçi rakamlar olmadığı açıkça belli bilgisayarcı gibi kurnaz adamlar bile 20 k çekiyor

18K-20K arası gidiyorsa sizinki sadece sistem 13K-15K arası gider gibi. Piyasa dediğim gibi garip fiyat veremiyorum o yüzden düzgün
Ekran kartınla ilgili bilgi sahibi değildim, ondan o teklifi vermiştim. Daha sonrası için yazamadım.

banada komple sisteme 15 k diyor monitör monitör kolu klavye fare ve kulaklık dahil gerçekçi rakamlar olmadığı açıkça belli bilgisayarcı gibi kurnaz adamlar bile 20 k çekiyor
Ben satmaktan vaz geçtim sadece o arkadaşla ilgili bir durum değil 2.el sistem piyasasıda rezil zaten bundan iki önceki sistemide zorunluluktan bilgisayarcıya ölü fiyattan vermiştim dediğim gibi, bundan bir öncekini ben dolap gibi yerlerden parça parça sattım sonra parça parça satın aldım. Sende öyle yapabilirsin daha hızlı satarsın ve emin ol daha fazla kazanırsın.

Abi arkadaşa anlatamıyorum işte 17 teklif ettim hemen alayım diye yok diyor 23 e vericem diyor xd
Ulan o kadar parça eşyaya 17 diyorsun, bul başka o fiyata satanı 10 tane almazsam nağmertim, utanmıyor musun ölü fiyatlar vermeye? Babanın dükkanı mı lan burası? Madem garibansın 5 kuruş paran yok git rx 570 falan bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri