4 Yıl Gider Hatta 5 Bile OlabilirMerhaba arkadaşlar başlıktaki gibi bu sistem kaç yıl gider ? : Intel 12th 12700 Nvidia 4060 Tİ VENTUS 3X OC RAM 2x 32 GB Neo Forza Ana kart : B760 GAMİNG PLUS WİFİ SSD SAMSUNG 4 TB 990 PRO
4-54 Yıl Gider Hatta 5 Bile Olabilir
Olum nasıl o kadar az olabilir ? Bence kasası çok iyi , bende 4060 8 GB - 16 GB ram (32 ye çıkaracağım) - AMD RYZEN 5 5600 falan var , bana en azından 7-8 yıl gider gibi geliyor . Nasıl 4 yıl gidebilir,cidden meraktan soruyorum . 4 yıl sonra nasıl bir oyun çıkar ki bu kasa kaldırmaz ?4 Yıl Gider Hatta 5 Bile Olabilir
Hocam nasıl 4-5 yıl gider? Bende de aynı tip bir sistem var ve ben en az 6-7 yıl gider diyorum. Nasıl bir oyun çıkar ki bu sistem kaldırmaz ? Şuan en yeni olan ps5 pro belli oyunlarda 60 FPS veremezken , aynı oyunlarda ben 120-130 alıyorum, meraktan soruyorum, 4-5 yıl az değil mi cidden ?4 Yıl Gider Hatta 5 Bile Olabilir
Olum nasıl o kadar az olabilir ? Bence kasası çok iyi , bende 4060 8 GB - 16 GB ram (32 ye çıkaracağım) - AMD RYZEN 5 5600 falan var , bana en azından 7-8 yıl gider gibi geliyor . Nasıl 4 yıl gidebilir,cidden meraktan soruyorum . 4 yıl sonra nasıl bir oyun çıkar ki bu kasa kaldırmaz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam nasıl 4-5 yıl gider? Bende de aynı tip bir sistem var ve ben en az 6-7 yıl gider diyorum. Nasıl bir oyun çıkar ki bu sistem kaldırmaz ? Şuan en yeni olan ps5 pro belli oyunlarda 60 FPS veremezken , aynı oyunlarda ben 120-130 alıyorum, meraktan soruyorum, 4-5 yıl az değil mi cidden ?
4070 Ti Süper Hepsini rahatlıkla kaldırır dimi hocam?değil hocam seneye gta 6 çıkıcak nvdia için söyleyeyim önerilen ekran kartı 3080 civarında sizde 4-5 yıl sonra daha iyi görüntü kalitesi olan oyunlar çıkacağı zaman 120-130 alabilcek misiniz? Şuan cs2'de problem çekiliyor o zamanı düşünün bence
Düzgün kullanılırsa 10 yıl bile gider . Tabii o süreçte ekran kartını işlemciyi falan değiştirmek gerekir .Olum nasıl o kadar az olabilir ? Bence kasası çok iyi , bende 4060 8 GB - 16 GB ram (32 ye çıkaracağım) - AMD RYZEN 5 5600 falan var , bana en azından 7-8 yıl gider gibi geliyor . Nasıl 4 yıl gidebilir,cidden meraktan soruyorum . 4 yıl sonra nasıl bir oyun çıkar ki bu kasa kaldırmaz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam nasıl 4-5 yıl gider? Bende de aynı tip bir sistem var ve ben en az 6-7 yıl gider diyorum. Nasıl bir oyun çıkar ki bu sistem kaldırmaz ? Şuan en yeni olan ps5 pro belli oyunlarda 60 FPS veremezken , aynı oyunlarda ben 120-130 alıyorum, meraktan soruyorum, 4-5 yıl az değil mi cidden ?
kaldıracağını düşünüyorum ama ilk olarak optimizasyon sıkıntısı olacağı için belki fps dalgalanmaları olabilir4070 Ti Süper Hepsini rahatlıkla kaldırır dimi hocam?
Dlss 3.5 ile dağları taşları yararız hocamkaldıracağını düşünüyorum ama ilk olarak optimizasyon sıkıntısı olacağı için belki fps dalgalanmaları olabilir
aynen öyle hocamDlss 3.5 ile dağları taşları yararız hocam
Cidden çok büyük nimet gerçekten 1/1 fps performansı sağlıyor.aynen öyle hocam
valla hocam nvidia sistemimde var ama oyun oynamadığım için kullanmıyorum desem yeridirCidden çok büyük nimet gerçekten 1/1 fps performansı sağlıyor.