ATX ve Matx hiçbir şey fark ettirmez. Üzerine kılıf oturtmak ile oturtmamak arasında fark yok. Zaten mesajımda dedim tek iyi yanı ses kartı. Arkadaş ses sistemi kurmayacağına göre önerdiğiniz anakart boş anakart.
Üstüne Micro ITX bile değil Mini ATX. İyi araştırın.
ATX ve Matx hiçbir şey fark ettirmez. Üzerine kılıf oturtmak ile oturtmamak arasında fark yok. Zaten mesajımda dedim tek iyi yanı ses kartı. Arkadaş ses sistemi kurmayacağına göre önerdiğiniz anakart boş anakart.
atx le matx fark eder ses kartı oyunlarda ses kasmasını sesin daha güzel gelmesini sağlar mikrofondan da daha güzel ses gelmesini sağlar ve pasif soğutmada fark eder ustune aura sinc var.
atx le matx fark eder ses kartı oyunlarda ses kasmasını sesin daha güzel gelmesini sağlar mikrofondan da daha güzel ses gelmesini sağlar ve pasif soğutmada fark eder ustune aura sinc var.
Neden pişmanlıktır hocam gidip bayiden direkt almayı düşünüyorum. Kargoda kırıldı mı? İyi paketlendi mi? Ne zaman gelecek geldi gelecek gibi şeyleri düşünmek istemiyorum. Ayrıca tüm ürünlerin aynı yerden alınmasının daha yararlı olduğu kanısındayım ileride çıkacak bir problemde en azından mağaza sorunu yaşamam.
kasa gayet hava akışlı sistem olmamış hele ekran kartsız rezil olmuş illa vatandan mı olacak gerçi kazıklanmak için iyi bir seçim @DENİZ BERKE
nolur artık boş yapma her cümlende ya yazım yanlışı ya a2 türkçe ya da bilgisizlik kokuyor kapa bilgisayarı ben tenini izle de forumun biraz kalitesi artsın
Ekran kartı olarak GTX 1650 kullanacağım bu bütçenin zaten dışında olan bir kart. Benim bütçeme ekran kartı ve monitör dahil değil. Daha güçlü bir ekran kartı benim işime yaramıyor.
Sistemin mantığındaki berbatlığı açabilirseniz sevinirim. Siz ne öneriyorsunuz? Öneri yaparsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bu konu anakart karşılaştırma konusu değil arkadaşlar, bu konu bilgisayar toplama konusu. Lütfen bu konuyu konu açarak tartışın ki kirlilik olmasın konuda. Açılan bir konudan bir kişi fayda sağlamıyor, benimle aynı amaçla bilgisayar toplamak isteyen insanlar bu konuya denk gelip bilgi-fikir almak istediği zaman anakart savaşları görmemeli bence.