Neler Yeni

bu sistem nasıl? bakabilir misinz alıcam

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat
arkadaşlar şuan ki rtx 2060 lı sistemimi satıp yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı 2.el olucak linkleri aşağıya bıraktım.

F/p olarak iyi diğer hazır sistemlere baktım onlara göre daha uygun. Fiyat ortalaması 26 27 k oluyor şuan kullandıım pc yi de 10k civarı bişeye satıp almayı düşünüyorum.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Güzel düşünce ama alıcağınız ssd fiyatına daha düşük okuma ve yazma değerlisi fakat 1 tb ssd alabilirsiniz aklınızda bulunsun. Ayrıca almışken anakartı giriş seviyesi değil de b650 serisi alırsanız özellikle Asus Prime b650m-k olur b650m-r olur sizin için daha kullanışlı ve uzun vade de güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel düşünce ama alıcağınız ssd fiyatına daha düşük okuma ve yazma değerlisi fakat 1 tb ssd alabilirsiniz aklınızda bulunsun. Ayrıca almışken anakartı giriş seviyesi değil de b650 serisi alırsanız özellikle Asus Prime b650m-k olur b650m-r olur sizin için daha kullanışlı ve uzun vade de güzel olur.
ssd 1 tb gerekmiyor. şuan bile 300 gb yer boş 500 gb diskde. Anakartı bakıcam ama.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Attım anakartı dostum. Eğer yeterli geliyor ise bir şey diyemem tabi ki, zaten bu anakartta 2 adet m2 ssd slotu var ayrıca soğutması da var anakartın.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat
anakartı https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650m-b-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,575953902.html böyle yapsam nasıl olur.

Attım anakartı dostum. Eğer yeterli geliyor ise bir şey diyemem tabi ki, zaten bu anakartta 2 adet m2 ssd slotu var ayrıca soğutması da var anakartın.
aslında m.2 ssd 2 tane olması değiştirmicek. 1 tane yeticek. seçtiğimi alsam daha iyi olur.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Yani onu da alabilirsin de benim amacım, alırken sağlamını alman ve uzun vade de bir sıkıntı çekmemen. İndirime de girmişken önerdiğim anakart bence kaçırma. Senin attığınla aralarında ki fark ise m2 ssd slotunu hadi hariç tutalım, bios flashback tuşu ve soğutması yok senin attığının.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat
Yani onu da alabilirsin de benim amacım, alırken sağlamını alman ve uzun vade de bir sıkıntı çekmemen. İndirime de girmişken önerdiğim anakart bence kaçırma. Senin attığınla aralarında ki fark ise m2 ssd slotunu hadi hariç tutalım, bios flashback tuşu ve soğutması yok senin attığının.
param yok gende sagol tavsiye icin

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Ssd'den kısalım 😇.

asko56

80+ Silver
arkadaşlar şuan ki rtx 2060 lı sistemimi satıp yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı 2.el olucak linkleri aşağıya bıraktım.

F/p olarak iyi diğer hazır sistemlere baktım onlara göre daha uygun. Fiyat ortalaması 26 27 k oluyor şuan kullandıım pc yi de 10k civarı bişeye satıp almayı düşünüyorum.

elinde buluan 2060 lı sistem nedir belki degiştimeni gerektirmez ufak bir upgrade ilede çözersin bu akdar anormal para harcamana gerek kalmaz

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Heisenberg

Kasa soğutması çok iyi fakat renkler hep rainbow yanıyor, bunu göze al. Ayrıca bu bütçelerde 2. el ekran kartı almak ne kadar mantıklı bilemedim.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat
Kasa soğutması çok iyi fakat renkler hep rainbow yanıyor, bunu göze al. Ayrıca bu bütçelerde 2. el ekran kartı almak ne kadar mantıklı bilemedim.
hocam kasa rgb ne alaka? bu bütçeye daha iyi ne alabilirim ekran kartı 1 sene önce çıktı 2.el ilanların çoğuda garantili satıyor

elinde buluan 2060 lı sistem nedir belki degiştimeni gerektirmez ufak bir upgrade ilede çözersin bu akdar anormal para harcamana gerek kalmaz
dar boğaz olur ssd sağlığı çok düşük ramler kötü

Ssd'den kısalım 😇.
ssd önemli o yüzden olmaz

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
hocam kasa rgb ne alaka? bu bütçeye daha iyi ne alabilirim ekran kartı 1 sene önce çıktı 2.el ilanların çoğuda garantili satıyor

O zaman sistemini satıp böyle bir sistem yapman da bence hiçbir sakınca yok. Gayet güzel bir deneyim seni bekliyor şimdiden hayırlı olsun.

asko56

80+ Silver

nasıl darbogaz oluyor sistem nedir tam olrak yazarmsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,977
Üyeler
159,084