Hocam intel seçmememin sebebi bu son dönemlerdeki sıcaklık voltaj meselelerihazır intel tarafında bir şeyler alsan daha iyi olur
Monitör kötü o fiyata, ayrı olarak şunu almanı tavsiye ederim https://www.vatanbilgisayar.com/msi-g255f-fhd-24-5-180hz-1ms-mprt-a-sync-oyuncu-monitor.htmlAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu sistemi video edit-kurgu için oluşturdum. Nasıl olmuş arkadaşlar? Her türlü yorumlarınızı bekliyorum. Bütçeyi daha fazla zorlayamam
neden intel?hazır intel tarafında bir şeyler alsan daha iyi olur
renderneden intel?
Güzel sistem kankaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu sistemi video edit-kurgu için oluşturdum. Nasıl olmuş arkadaşlar? Her türlü yorumlarınızı bekliyorum. Bütçeyi daha fazla zorlayamam
güzel sistem kanka ekran kartını ve monitörü aşağıda attığım ürünlerle değiştire bilirsinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kardeşim kaliteni bu kadar belli etme. AMD 4-5 nm lerde cirit aterken Intel hala 10nm. Sence alınması mantıklı mı? Bir dakika unutmuşum sen şu Windows 11 bozuk diyen adamdin. Lafının dinlenmeyecegi burdan belli.hazır intel tarafında bir şeyler alsan daha iyi olur
amd renderde geçemez inteli ağlayıp durma amd diyeKardeşim kaliteni bu kadar belli etme. AMD 4-5 nm lerde cirit aterken Intel hala 10nm. Sence alınması mantıklı mı? Bir dakika unutmuşum sen şu Windows 11 bozuk diyen adamdin. Lafının dinlenmeyecegi burdan belli.
İşlemcin yanarsada sen ağlama amaamd renderde geçemez inteli ağlayıp durma amd diye