sosislipilav
80+
İş yapmayacağım da uzun bir süre daha almayı düşünmüyorum olmuşken tam olsun diye düşündümkankam iş yapmayacaksan buna para verme 2 yıl sora ederi 20bin oluyor yarı yarıya eriyor
PC hocasının yaptığı sistemlerde ekstra bir indirim olur mu bu sisteme kıyasla (bu ay 3 tane yapacakmıs) çünkü Akakçeden toplandığında bu sistem hemen hemen aynı fiyata geliyor bayadir sistem bekliyorum sıkıldım bir ekstrası olmayacaksa bunu alayımiyi sistem twinmos yerine mld tercih edilebilir
teknoloji hızlı gelişiyor 4 yıla bir cacık olmayacak 2080ti'a bak bir dünya para verenler dlss den faydalanamıyor. hızlı gelişen ürünlerde orta ve alt segment almak gerek o aldığın donanımdan para kazanmayacaksanİş yapmayacağım da uzun bir süre daha almayı düşünmüyorum olmuşken tam olsun diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC hocasının yaptığı sistemlerde ekstra bir indirim olur mu bu sisteme kıyasla (bu ay 3 tane yapacakmıs) çünkü Akakçeden toplandığında bu sistem hemen hemen aynı fiyata geliyor bayadir sistem bekliyorum sıkıldım bir ekstrası olmayacaksa bunu alayım
Nereden duydunuz pchocasinin bu ay sistemler yapacağını?İş yapmayacağım da uzun bir süre daha almayı düşünmüyorum olmuşken tam olsun diye düşündüm
PC hocasının yaptığı sistemlerde ekstra bir indirim olur mu bu sisteme kıyasla (bu ay 3 tane yapacakmıs) çünkü Akakçeden toplandığında bu sistem hemen hemen aynı fiyata geliyor bayadir sistem bekliyorum sıkıldım bir ekstrası olmayacaksa bunu alayım
Kendi videosunun yorumlar kısmında belirtmiş.Nereden duydunuz pchocasinin bu ay sistemler yapacağını?
Onun indirimi bundan iyi olur mu arkadaş yazmış zaten yinede bende yazayım bu ay 3 tane sistem yayınlayacak yorumlardan gördümNereden duydunuz pchocasinin bu ay sistemler yapacağını?
İndirim buna kıyasla nasıl olurKendi videosunun yorumlar kısmında belirtmiş.
Hiç bilmiyorum ama pchocasının çıkardığı sistemler genelde çok iyi ve fiyatı iyi oluyor beklemekte fayda var.Onun indirimi bundan iyi olur mu arkadaş yazmış zaten yinede bende yazayım bu ay 3 tane sistem yayınlayacak yorumlardan gördüm
İndirim buna kıyasla nasıl olur
Yarın akşam İncehesap gaminggecesini de bir görmeni tavsiye ederim. Aklına yatan bir sistem çıkmazsa bu sistem fena değil. Ona göre değerlendirirsin.Sistem hakkında başka görüşler varsa duymak isterim