- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyordum reis ben bı bakayım onlara en uygun hangileri oluyorduRyzen 5000 serisi apular en az b550 anakartla çalışıyor diye biliyorum
Bilmiyordum reis ben bı bakayım onlara en uygun hangileri oluyorduRyzen 5000 serisi apular en az b550 anakartla çalışıyor diye biliyorum
bios güncellemesi ile b450 serisinde çalışıyor.Ryzen 5000 serisi apular en az b550 anakartla çalışıyor diye biliyorum
Sistem nasıl sizcebios güncellemesi ile b450 serisinde çalışıyor.
5800x'e de yetiyor ve 5700g ondan daha az güç tüketiyor.yok hocam çok zorlanır
Apu sisteme bu kadar verilmez bence. Ben olsam ekran kartlı sistem kovalardımSistem nasıl sizce
hocam anakart yetse bile apu sisteme bu paralar çok saçmaSistem nasıl sizce
Size şuanda saçma gelebilir benim elimde 7.5 k var diyelim en fazla ryzen 5 3600 yaninada 3600 olr ben bir sene beklicem ekran kartı için onun için bı apu çekeyim 5800x gücünde Ekran kartını yine 3060 takarim benim burda işlemci yönünden avantajim olur diye düşündümhocam anakart yetse bile apu sisteme bu paralar çok saçma
hocam mesela elinize uzun süre para geçmedi ama 1 yıl sonra geçti 3060 alacaksınız ama şuan 1660ti+3600 sisteminiz var gidip işlemciyi ve ekran kartını satıyorsunuz yerine 5800x alıyorsunuz bu kadar basitSize şuanda saçma gelebilir benim elimde 7.5 k var diyelim en fazla ryzen 5 3600 yaninada 3600 olr ben bir sene beklicem ekran kartı için onun için bı apu çekeyim 5800x gücünde Ekran kartını yine 3060 takarim benim burda işlemci yönünden avantajim olur diye düşündüm
Anldm sizi ben o ara boş kalmiyayım diye demiştim sizin dediğinizde mantıklı da onu satmayla uğraşması sıkıntıhocam mesela elinize uzun süre para geçmedi ama 1 yıl sonra geçti 3060 alacaksınız ama şuan 1660ti+3600 sisteminiz var gidip işlemciyi ve ekran kartını satıyorsunuz yerine 5800x alıyorsunuz bu kadar basit
yok be hocam piyasanın az altına yazın gidiyor hem 3060 alacağınız yerde bu şekilde daha yüksek kartta alabilirsiniz elinizde para kalırsa işlemciden artaAnldm sizi ben o ara boş kalmiyayım diye demiştim sizin dediğinizde mantıklı da onu satmayla uğraşması sıkıntı
Yatırımı işlemciyedeğilde anakarta yaparsan daha çok avantajın olur şuanda Asus anakartlarda para iade kampanyası var x570 rog strix 1600 TL ye alınabiliyor. Bence Yatırımı anakarttan yana kullanın derim.Size şuanda saçma gelebilir benim elimde 7.5 k var diyelim en fazla ryzen 5 3600 yaninada 3600 olr ben bir sene beklicem ekran kartı için onun için bı apu çekeyim 5800x gücünde Ekran kartını yine 3060 takarim benim burda işlemci yönünden avantajim olur diye düşündüm
Alınmaz 7.5kya ekran kartlı sistemler varAMD ryzen 7 5700g
Asus tuf b-450 progaming anakart
Corsair cv 650 650w
Ram(2x8) Corsair vengance 3200 MHz
M.2 SSD Kingston a.2000 1tb
Kasaya karar vermedim mesh bişe alcam
1 sene kadar İdare etsin 2060 takicam
Sistem rust Battlefield gibi oyunları rahatça oynatirmi ekran kartı hariç
Toplam ekran kartı olmadan herhangi bi kasa satın aldığımizida var sayarsK 7.5k tutuyor
DeğerlendireyimYatırımı işlemciyedeğilde anakarta yaparsan daha çok avantajın olur şuanda Asus anakartlarda para iade kampanyası var x570 rog strix 1600 TL ye alınabiliyor. Bence Yatırımı anakarttan yana kullanın derim.
Bu kampanya tam olarak nerdeYatırımı işlemciyedeğilde anakarta yaparsan daha çok avantajın olur şuanda Asus anakartlarda para iade kampanyası var x570 rog strix 1600 TL ye alınabiliyor. Bence Yatırımı anakarttan yana kullanın derim.