BU SİSTEM NASIL?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşım bırak şu boşu, iddialarını kanıtla Allah Allah. Ben FSP almayın Rampage alın mı diyorum iddialarında olduğu gibi bunu da bir tarafından anlamışsın bana seri şekilde iddialarını kanıtla bana kalkıpta "Rampage üreticisi kim bilinmiyorum merdiven altı" diye masal okuyup şimdi de kıvırıp Sama, Rampage'in Forza serini üretiyor diye dönme hani len üreticisi bilinmiyordu? Ben bir karşılaştırma istemiyorum tabii ki de FSP Corsair daha üstün markalar bana iddialarını kanıtla abicim. Yanan patlayan merdiven altı üretimi bana kanıtla.
Tamam abicim sen haklısın. Ben kalitesiz anlamında kullanmıştım. Halen da birkaç modeli dışında kalitesiz olduğunun arkasındayım. Şahsen kullanmazdım. Kullanan kullansın bundan sonra. Susuyorum ben.

Tamam abicim sen haklısın. Ben kalitesiz anlamında kullanmıştım. Halen da birkaç modeli dışında kalitesiz olduğunun arkasındayım. Şahsen kullanmazdım. Kullanan kullansın bundan sonra. Susuyorum ben.
Susarsın bir şey bildiğin mi var iddia ettiğin bir şeyi bile kanıtlayamadın aksine kendi iddianı kendin yalanladın, sizin gibi cahil tipler bu milletin üstüne yaygaralıkla üstünlük kurmaya çalışıyor da yemezler abicim, peygamber gibi savunduğun iddianı kanıtlayamıyorsan yol alıp gideceksin şu millet sizin gibi boş sallayanlardan biran önce kurtulmalı memlekete zararınız büyük

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri