Bu sistem nasıldır

1-) M.2 yerine SATA SSD+HDD alabilirsin.
2-) O kartın sorunu var, 5700XT alabilirsin o fiyata.
3-) Tek kanal ram kullanmak nedir bu sistemde?

16 gb ram takıyor musun yoksa polisi mi arıyayım ?

Sakın bunu almak gibi bir hataya düşmeyin.

konuyu düzenliyecem abi kusura bakma orda 1 adet gözüküyor fakat ben 2 adet olanı seçmiştim resmi ss alırken hata olmuş pardon affet polisi arama cahillik kötü bişey
Bak sistem kaç tl ediyor benim mesajlarımı neden görmezsen geliyorsun paranı israf etme diyorum tek sıkıntı ram değil.

Bak sistem kaç TL ediyor benim mesajlarımı neden görmezsen geliyorsun paranı israf etme diyorum tek sıkıntı RAM değil.
görmedim telefona bakıyordum kusura bakma peki zaten 15 gün sonra yks var ondan sorna alacağım sistemi benim elimde 1000 dolar para vardı umreden kalan yazın işte çalışıyorum toplam 10-12 k param olacak o zamana hallederiz tşk yorumların için

görmedim telefona bakıyordum kusura bakma peki zaten 15 gün sonra yks var ondan sorna alacağım sistemi benim elimde 1000 dolar para vardı umreden kalan yazın işte çalışıyorum toplam 10-12 k param olacak o zamana hallederiz tşk yorumların için
12kya 3700x+2080s sistem var.

Ekran kartında rog rtx 2060 6 gb ile değiştirebilirim + sıvı soğutma eklenecek
Alıntıyı görüntüle
yayın falan açmicaksan ryzen 3500x ile 3600 oyun performansı aynı (birebir). arada hatırladığım kadarıyla 300 tl felan fark var tasarruf etmiş olursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle sistemde 1 tane 8GB RAM takıcaksanız sizi kınayabilirim.
aynn bende :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri