Bu sistem ne kadar eder

Banada öyle yapmak mantıklı geliyor aslında tek tek toplamaya üşenmiştim ama öyle yapıcam bende bide çok fazla anlamıyorum tek başıma o işe girişmek istemedim
attım hocam görmedin galiba bir göz at ona kısa sürede gayet mantıklı sistem çıkarttım pazarlıkla ucuza alırsın

Bu sistem iyi diyorsanız ben parçaları tek tek bulup pazarlığını yapabilirim apu sistem düşünmüyorum
hocam en mantıklı şekilde bu ben devam etcem parça bakamaya daha mantıklı olur mu diye ama konumuna göre bu hocam bilgisyarcıdan veya toplu sistem alırsan kazık yersın

Sistem de anakart yok herhalde

Bu sistem iyi diyorsanız ben parçaları tek tek bulup pazarlığını yapabilirim apu sistem düşünmüyorum
sadece içime sinmeyen kasa ama onuda bütçen olursa güncellersin alırken şu testlerı yapmayı unutma
OCCT 3D OCCT VRAM bu iki test ekran kartı için OCCT POWER (Psu için) furmark ekran kartı için cinebench işlemci testi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem de anakart yok herhalde
vardır da yinede alınmaz hocam leş o sistem. ben attım bir tane yukarı da göz at istersen

Sistem güzel. Gtx1650 yerine rx580 8gb tercih edilebilir
olabilir o aklıma gelmedi ama güncel değil ya kısa ömürlü (mining vs den dolayı) gibisinden baktığım için sıcak bakmıyorum o karta açıkçası sonuçta eski kart

olabilir o aklıma gelmedi ama güncel değil ya kısa ömürlü (mining vs den dolayı) gibisinden baktığım için sıcak bakmıyorum o karta açıkçası sonuçta eski kart
Önemli olan sıcaklık değerleri. Performans yine aynı. Rx580 8gb dememin sebebi 8gb vram olması. Günümüzde 4gb vram yetersiz kalıyor bir tık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri