Neler Yeni

Bu sistem neden bu kadar zamlandı??

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,746
İsim
Eren Yeager
koyuyolar kameraya sistemleri öven 5-6 kişi bi kağıttan ezberletiyorlar 720p potato graphics ayarlarda işlemciye o.c yapıp üff be fps'ye bak diyorlar :D
Hocam bu sistemler ilk ciktiginda rx570'in yanına işlemci olarak apu koymuşlardı 😁

• Hahaha
Reaksiyonlar: akan

ZATESSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Poyraz
Unlost sistemler alınmaz zaten hocam bu sistemde nasıl düştü bilmiyorum bu fiyata ama cantuğ abi yapmadı bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biz burada baya bir kişiyle paylaştık onlar almış olabilir.
kendisinin sistemini kullanıyorum gayet memnunum, kablolama olsun veasiyre çok kaliteli bir şekilde geldi dostum, aldığım zaman ki fiyatı ile kendim toplamaya kalktığımda "en ucuz" yerlerden seçim yaptım fakat max 100 200 tl fark oldu ki, bu fark montaj vs. vs. ile zaten kapanacaktı. Tavsiye ederim güvenli, güzel sistemler fakat ekran kartı piyasasından kaynaklı olarak fiyatlar uçuk durumda.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,746
İsim
Eren Yeager
kendisinin sistemini kullanıyorum gayet memnunum, kablolama olsun veasiyre çok kaliteli bir şekilde geldi dostum, aldığım zaman ki fiyatı ile kendim toplamaya kalktığımda "en ucuz" yerlerden seçim yaptım fakat max 100 200 TL fark oldu ki, bu fark montaj vs. vs. ile zaten kapanacaktı. Tavsiye ederim güvenli, güzel sistemler fakat ekran kartı piyasasından kaynaklı olarak fiyatlar uçuk durumda.
Hocam bana bu tarz şeylerle savunma
Şu kablolamaydı sistem ucuz geldi falan
Yapılan sistemler fiyat performans değil ve bu adam bu sistemleri daha iyisi varken başkalarını satıyor ve diyor ki biz EN İYİSİNİ YAPTIK senden örnek verelim hangi sistemini kullanıyorsun?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
bari ryzen 5 işlemci olaydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular