Neler Yeni

Bu sistem oyun oynamak için iyi midir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan Becerikli
Bütçe
33000
IMG_5483.png
IMG_5484.pngitopyadan hazır sistemlerden birini seçtim ve birkaç değişiklik yaptım sizce iyi bir sistem midir psu birkaç
Kişi yetersiz dediği için ileriye dönük olması için de nzxt psu ile değiştiricem şunu şöyle yapsan daha iyi diyeceğiniz bir şey var mıdır
IMG_5485.png

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Musa
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleitopyadan hazır sistemlerden birini seçtim ve birkaç değişiklik yaptım sizce iyi bir sistem midir psu birkaç
Kişi yetersiz dediği için ileriye dönük olması için de nzxt psu ile değiştiricem şunu şöyle yapsan daha iyi diyeceğiniz bir şey var mıdır
Alıntıyı görüntüle
25 35k bandına çıkıyorsan eğer ddr5 4070s serisine geç diğer türlü işlemci eski seri anakart giriş seviyesi olur paranı daha iyi hazır sistemlere yatirabilirsin

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ferhat Bilgi
25 35k bandına çıkıyorsan eğer ddr5 4070s serisine geç diğer türlü işlemci eski seri anakart giriş seviyesi olur paranı daha iyi hazır sistemlere yatirabilirsin
O fiyata bence ucu ucuna çıkmıştır biraz daha çıkabileceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleitopyadan hazır sistemlerden birini seçtim ve birkaç değişiklik yaptım sizce iyi bir sistem midir psu birkaç
Alıntıyı görüntüle
Oyun için alıyorsun işlemciyi amd kullan ddr5 kanadında da alırsan tadından yenmez ama ddr4 de daha uzun uzun götürür ddr5 sadece yükselteceğin zaman buna müsaade eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kenan Becerikli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim dostlarım çok detaylı olarak anlıyo değilim bu işlerden amd tarafı hakkında neredeyse hiç bilgim yok o yüzden intel seçtim sistemin siparişini verdim zaten gta 5, far Cry 6 call of duty serisi ve battelfield 1 gibi oyunları oynamayı düşünüyorum sizce bir sorunla karşılaşır mıyım

Eski bilgisayarımı yaklaşık 13 sene kullandım bu sistemi de en az 9 10 yıl kullanmayı planlıyorum çok fazla güncel oyun oynayan bir insan değilim daha çok hikayemi oyun oynamayı seviyorum ve rdr2 oynamayı da düşünüyorum bu tip oyunları oynatırken bir sorunla karşılaşır mıyım

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim dostlarım çok detaylı olarak anlıyo değilim bu işlerden amd tarafı hakkında neredeyse hiç bilgim yok o yüzden intel seçtim sistemin siparişini verdim zaten gta 5, far Cry 6 call of duty serisi ve battelfield 1 gibi oyunları oynamayı düşünüyorum sizce bir sorunla karşılaşır mıyım

Eski bilgisayarımı yaklaşık 13 sene kullandım bu sistemi de en az 9 10 yıl kullanmayı planlıyorum çok fazla güncel oyun oynayan bir insan değilim daha çok hikayemi oyun oynamayı seviyorum ve rdr2 oynamayı da düşünüyorum bu tip oyunları oynatırken bir sorunla karşılaşır mıyım
Sorun olmaz oynarsın o oyunları. BF1'i benim pc hissetmiyor bile yıllarca GTX 1050 ile oynamıştım.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Jiyu
Özelleştirip bu sistemi alabilirsin.
Bütçe biraz artar ise
27-40k arası amd sistemler egemendir. f/p olanlar onlardır.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ferhat Bilgi

Oyun için kullanıyorsan işlemci kesinlikle amd olmalı ekran kartını da fp istiyorsan amd seçmelisin nvidia daha kalite performans klasmanında diyebilirim,

Ddr4 de r5 5600 ddr5 de 7500f işlemci kullan ekran kartı da 7600 7700xt olabilir amd tarafında nvidia tarafında da 4060 ti 4070 veya 4070 süper olabilir

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Musa

Eski oyunlarla şimdiki oyunlar arasında dünya fark var daha gelişiyor oyunlar grafiksel de olarak

Top Bottom