- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin öneriniz ne?idare eder. Bence almayın çok pahalı.
Sizin öneriniz ne?idare eder. Bence almayın çok pahalı.
özelleştirmeyle ne kadara geliyor toplamda?Sizin öneriniz ne?
Kingston 1 tb ssd ve 750 w kasa ile 31.873 tlözelleştirmeyle ne kadara geliyor toplamda?
Kingston 1 tb ssd ve 750 w kasa ile 31.873 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanına da 1k civari ag400 soğutucu almayı düşünüyorum
30K'ya DDR5 ve 4060 Ti hocam. Daha iyisi var mı?idare eder. Bence almayın çok pahalı.
Vulcan sistem daha iyi hocam. 7500F+4060 Ti. Sizin attığınızın artısını göremedim.bu 4060ti liSinerji Etazhi Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2x Black OC 8GB RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Etazhi Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2x Black OC 8GB RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
30 k ya DDR 4 atmışsın zaten ddr5 sistem 2 k pahalı ondan özelleştirmeleriylebu 4060ti liSinerji Etazhi Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2x Black OC 8GB RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Etazhi Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2x Black OC 8GB RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
30K'ya DDR5 ve 4060 Ti hocam. Daha iyisi var mı?
Vulcan sistem daha iyi hocam. 7500F+4060 Ti. Sizin attığınızın artısını göremediv
Hangi özelleştirmeleri yapıyım sence hocam?Anakart iyi mi?30K'ya DDR5 ve 4060 Ti hocam. Daha iyisi var mı?
Vulcan sistem daha iyi hocam. 7500F+4060 Ti. Sizin attığınızın artısını göremedim.
ddr5 sistem buldum ama parçasını beğenmedim30 k ya DDR 4 atmışsın zaten ddr5 sistem 2 k pahalı ondan özelleştirmeleriyle
pardon. vulkan sistemi görmemişim. evet güzelmiş. beğendim. eğer alacaksanız anakartı yükseltin.30K'ya DDR5 ve 4060 Ti hocam. Daha iyisi var mı?
Vulcan sistem daha iyi hocam. 7500F+4060 Ti. Sizin attığınızın artısını göremedim.
Bence olduğu gibi alınabilir, kötü parça göremedim. Anakartı duruma/isteğe göre değiştirebilirsiniz. Onun dışında bu şekilde alıp sonradan ekleme yapmanız daha mantıklı gibi. Kesin olarak önereceğim şey İşlemci için soğutucu olur hocam. Onuda internetteki fiyatlara bakarak ekleyin veya eklemeyin fiyat avantajına göre.Hangi özelleştirmeleri yapıyım sence hocam?Anakart iyi mi?
Hangi anakartı alıyım.Kötü mu bu anakartddr5 sistem buldum ama parçasını beğenmedim
pardon. vulkan sistemi görmemişim. evet güzelmiş. beğendim. eğer alacaksanız anakartı yükseltin.
Hangi anakart mantıklı sizce?Bence olduğu gibi alınabilir, kötü parça göremedim. Anakartı duruma/isteğe göre değiştirebilirsiniz. Onun dışında bu şekilde alıp sonradan ekleme yapmanız daha mantıklı gibi. Kesin olarak önereceğim şey İşlemci için soğutucu olur hocam.
değil. sadece giriş seviyesi. b serisi anakart daha iyi olurHangi anakartı alıyım.Kötü mu bu anakart
Bunu alsam ne gibi eksi si olur ki bana sizce?Dediğim gibi 4-5 sene değişiklik yapmam sadece bir tane daha 16 gb ram alacağım.değil. sadece giriş seviyesi. b serisi anakart daha iyi olur