Mertcan yalçın
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
https://www.incehesap.com/prometheus-hazir-sistem-fiyati-62618/ Bu sistemi geçen fark ettim sizce alınır mı ?
biraz?Biraz daha ekleyebilirseniz, bu sistem düşünülebilir.
![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H- CORSAIR 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H- CORSAIR 16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
daha iyi derken işlemci bazında diyorsan biliyorum fakat ekran kartı bazında ise zaten aynı performans veriyor neredeyse iki kart da üstüne dlss3.0 eklenince rtx4060 uçuyor onun dışında anakart da bakınca benim sistemdeki anakartın daha iyi olduğunu düşünüyorumBu daha iyi.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
knk işlemci açısından biliyorum ama amd fsr 3'ü yerine nvidia dlss ve yazılımlarını kullanırım daha iyi bence8400F işlemci kötü. Rakibi eski nesiller ryzen 5600 ve i5 12400F. AMD ekran kartı olursa FSR 3 açabiliyorsun.