Neler Yeni

Bu sistem sizce iyi mi?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,298
İsim
Sinan Aba

K6783

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Pc toplama,Kod yazma,Pic proglamlama,Cisco
Aldığım monitör:

Samsung Odyssey G3 LS24AG300NRXUF 27" 1 ms​

ful oyun oynayacağım çözünürlüğü:1920x1080 px

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,192
İsim
kilan embappe
hocam konuyla alakasız imzanıza yazdığınız şeyin sebebini sorabilir miyim benim bir sürü bulamadığım ayarı vs google yazınca orada çıkıyor yapıyorum yüzde yetmişi falan çalışıyor merak ettim
Tecnopat forum kitlesi tamamen "forum iti" diyebileceğimiz bir kitleye sahip, "nokta koymayana ceza" verilmesi gibi saçma kurallara sahip bomboş bir yer benim gözümde.

Ve kendi kullanicilari da anlamadığım kadar memnun. 2-3 sene önce tecnopat üyeliğim vardı bir konuda şaka yaptım diye dislike yagmuru + konuyla alakasız mesaj yedim.

Forum insanların cevap bulmaya geldiği bir yer olduğu kadar bir sosyal ağdır. Kimseyi bu kadar "sıkı yönetim" ile kositlayamazsin. Bu insanlar kamuya hizmet cezası yediğinden millete yardım etmiyor. Zevk aldığı için ediyor.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun
Tecnopat forum kitlesi tamamen "forum iti" diyebileceğimiz bir kitleye sahip, "nokta koymayana ceza" verilmesi gibi saçma kurallara sahip bomboş bir yer benim gözümde.

Ve kendi kullanicilari da anlamadığım kadar memnun. 2-3 sene önce tecnopat üyeliğim vardı bir konuda şaka yaptım diye dislike yagmuru + konuyla alakasız mesaj yedim.

Forum insanların cevap bulmaya geldiği bir yer olduğu kadar bir sosyal ağdır. Kimseyi bu kadar "sıkı yönetim" ile kositlayamazsin. Bu insanlar kamuya hizmet cezası yediğinden millete yardım etmiyor. Zevk aldığı için ediyor.
anladım hocam kötü bir tecrübe olmuş :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,176
Üyeler
169,540
Son üye
Pandora
Top Bottom