Çözüldü✓ Bu sistemde bir sorun yaşar mıyım? (7800xt 9800x3d sistem)

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,371
Hali hazırda elimde olan parçalar
7800XT Sapphire Pure
Corsair RME 750W gold

SİSTEM TAKVİYELERİ:

SSD için bu üçünden birini alacağım

Kasa ve alternatifleri
Soğutma için alternatiflerim
Çevre birimler
Monitör alternatiflerim

Almak istediğim veya düşündüğüm parçalar bunlar koltuk ve masadan başlıyarak alacağım çevre birimlerde klavye ve mouse için bir fikrim yok önerilere açığım 15k altına düşen 240hz ipslerden birini alacağım veya g65b de iyi bir seçenek bunun fiyatına şu alınır dediğiniz veya önerilerinizden şuna biraz daha öncelik verin dediğiniz bir şey var mı ortalama benzer fiyat veya biraz üzerinde şeyleri alabilirim konuyu tekrar açmamın sebebi artık parçaları almaya başlıyor olmam yakın zaman içerisinde masa ve koltukla başlıyorum.

Ekran kartı yenilemek istemememin sebebi 2k da 7800xt hem yetiyor ikinci elde satsam bile yerine minimum 10k para koymam gerekiyor 5070 veya 9070xt alabilirim bunlar içinde ciddi paralar ödemem gerekiyor onun yerine işlemci takviyesi yapacağım

Son düzenleme:
7800XT Sapphire Pure
Corsair RME 750W gold

SİSTEM TAKVİYELERİ:

Kasa ve alternatifleri
Çevre birimler
Monitör alternatiflerim

Almak istediğim veya düşündüğüm parçalar bunlar koltuk ve masadan başlıyarak alacağım çevre birimlerde klavye ve mouse için bir fikrim yok önerilere açığım 15k altına düşen 240hz ipslerden birini alacağım veya g65b de iyi bir seçenek bunun fiyatına şu alınır dediğiniz veya önerilerinizden şuna biraz daha öncelik verin dediğiniz bir şey var mı ortalama benzer fiyat veya biraz üzerinde şeyleri alabilirim konuyu tekrar açmamın sebebi artık parçaları almaya başlıyor olmam yakın zaman içerisinde masa ve koltukla başlıyorum.

Ekran kartı yenilemek istemememin sebebi 2k da 7800xt hem yetiyor ikinci elde satsam bile yerine minimum 10k para koymam gerekiyor 5070 veya 9070xt alabilirim bunlar içinde ciddi paralar ödemem gerekiyor onun yerine işlemci takviyesi yapacağım
kasa nzxt h6 flow öneririm , ssd kioxia pro öneririm , lian li galahad tabii ki , monitör olarak emin değilim vg27aq iyi idi , 7800xt değişmene gerek yok taş gibi kart 3-5 sene götürür.

kasa nzxt h6 flow öneririm , ssd kioxia pro öneririm , lian li galahad tabii ki , monitör olarak emin değilim vg27aq iyi idi , 7800xt değişmene gerek yok taş gibi kart 3-5 sene götürür.
h6 flow biraz büyük masa 120x60 olacak

şuan mag pano 100r ile gidip geliyorum bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gt 502 iyidir o zaman hocam.
ekran kart almıyacağım ama fanlar mevzusuda var kasayı hemen agustosta almak istiyorum

7800XT Sapphire Pure
Corsair RME 750W gold

SİSTEM TAKVİYELERİ:

Kasa ve alternatifleri
Çevre birimler
Monitör alternatiflerim

abi ssd kioxia pro öneririm souğutu lian li kasada ise 502 bana pahalı geliyor fanlarla fiyatı artıyor monitöre pek bir şey diyemeyeceğim fakat tek bildiğim fiyatının şuanda en iyilerinden biri g65b onda da kronik scanline sorunu var sanırsam sinirinizi bozar

abi ssd kioxia pro öneririm souğutu lian li kasada ise 502 bana pahalı geliyor fanlarla fiyatı artıyor monitöre pek bir şey diyemeyeceğim fakat tek bildiğim fiyatının şuanda en iyilerinden biri g65b onda da kronik scanline sorunu var sanırsam sinirinizi bozar
kasa olarak ya a31 ya 100r olacak gibi masa işini halletmem lazım yoksa kasayı alamam

kasa olarak ya a31 ya 100r olacak gibi masa işini halletmem lazım yoksa kasayı alamam
Abi akvaryum kasa alacaksan en mantıklısı h6 flow kart boşta bile 35-40 derecede

Abi akvaryum kasa alacaksan en mantıklısı h6 flow kart boşta bile 35-40 derecede
H6 yı bir türlü sevemedim varya herkes öneriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5.7k diyor 5k bandına düşmediği sürece değerlendirmeye almam 6k fazla buna

Son düzenleme:
Başkan yanlış anlama ama bu kadar yüksek bütçe varsa ben senin yerinde olsam işlemci 9800x3d yerine 7800x3d veya 9700x alırım. Anakart soğutma ve kasadan biraz kısarım. Ekran kartını upgrade ederim bir de 18'e samsung oled monitör alırım. Hem performans artışı yaşarsın hem de gözün gönlün bayram eder.
Onun haricinde monitör olarak vg27aqml1a veya dediğim Samsung'u değerlendir. Ssd olarak Exceria Pro veya biraz daha koyup Renegade alabilirsin. Diğerlerini kafana göre takıl beyaz dizeceksen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,025
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri