Neler Yeni

Bu sistemde Wattman olasılığı düşük müdür?

The Semih

80+ Gold
Teknoloji şans işi. Sen @Repaer dışında bu ay kaç tane wattman konusu gördün?
Ben 4 gündür 10+ watmann konusuna cevap yazdım. Sabah sana yazdığım mesajı okudun dimi orada düzgünce açıkladım düşüncelerimi, insanları yanlış yönlendiriyorsun.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Bilinçli kullanıcı için wattman bir sorun değil. Demek ki bu forumda o kadar çok bilinçsiz kullanıcı var ki durmadan wattman wattman diye tartışma çıkıyor forumda. @EpikSemih

The Semih

80+ Gold
Bilinçli kullanıcı için wattman bir sorun değil. Demek ki bu forumda o kadar çok bilinçli kullanıcı var ki durmadan wattman wattman diye tartışma çıkıyor forumda. @EpikSemih
Ozaman kendini şöyle düzelt deki arkadaşlar AMD yazılımsal sıkıntılar yaşatan bir kart, parça kalite uyuşmazlığı + voltaj sorunları yaşatıyor ama siz bilinçli şekilde kullanırsanız bu hataları minimuma indirebilirsiniz diceksin anlıyor musun. Doğru yönlendirme budur.

NVIDIA ile hata payı aynı deme technopat + bu forumda NVIDIA watmann diye konu gördün mü hiç ?

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
@Moren ve @Repaer adlı arkadaşlar haftalardır durmadan wattman konusu açıyor. İkisi de kötü PSU yüzünden hata alıyor.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Ozaman kendini şöyle düzelt deki arkadaşlar AMD yazılımsal sıkıntılar yaşatan bir kart, parça kalite uyuşmazlığı + voltaj sorunları yaşatıyor ama siz bilinçli şekilde kullanırsanız bu hataları minimuma indirebilirsiniz diceksin anlıyor musun. Doğru yönlendirme budur.

NVIDIA ile hata payı aynı deme technopat + bu forumda NVIDIA watmann diye konu gördün mü hiç ?
4-5 aydır aktif Technopat Sosyal kullanıyorum. Orada çok nadir wattman hatası alan görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NVIDIA hakkında mı açıyor onu anlamadım ?
NVIDIA'da wattman diye bir şey yok. Wattman genel bir hata ismi değil. AMD'nin hataya koyduğu isim. @Moren isimli arkadaş UV yaparak sorunu çözmüş zaten.

The Semih

80+ Gold
4-5 aydır aktif Technopat Sosyal kullanıyorum. Orada çok nadir wattman hatası alan görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NVIDIA'da wattman diye bir şey yok. Wattman genel bir hata ismi değil. AMD'nin hataya koyduğu isim. @Moren isimli arkadaş UV yaparak sorunu çözmüş zaten.
Evet çözüm yollarını biliyorum zaten, UV veya XMP kapatarak %90 çözüyorsun ama konu bu değil, sen demek istediğimi anladıysan sorun yok.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Evet çözüm yollarını biliyorum zaten, UV veya XMP kapatarak %90 çözüyorsun ama konu bu değil, sen demek istediğimi anladıysan sorun yok.
Hocam, benim sizle bir problemim yok. Benim demek istediğim şu; nadir görülen wattman hatası AMD almaya engel değil.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bilgisayar kullanmasını bilmiyorsanız Nvidia alın arkadaşlar. Hatta vatan bilgisayardan falan direkt hazır sistem alın mazallah ekran kartını bile takmayı beceremezsiniz falan.

The Semih

80+ Gold
Hocam, benim sizle bir problemim yok. Benim demek istediğim şu; nadir görülen wattman hatası AMD almaya engel değil.
Engel değil zaten. Ben almak isteyenlere tecrübemi söyleyip çekiliyorum alıp almamak ona kalıyor, Herkes donanım yazılım bilmiyor ki. Burda bi çocuğa babası RTX 3080 almıştı çocuk daha RTX - DLSS in ne işe yaradığını bilmiyor.

Senin benim gibi teknolojiden anlayan insanlar AMD ile baş edebiliyor fakat çoğunluk anlamadığı için NVIDIA tarafına yöneltmeye çalışıyorum. İnsanlar hevesle sistem topluyor oyunun ortasında PC nin kapanmasını kimse istemez.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Engel değil zaten. Ben almak isteyenlere tecrübemi söyleyip çekiliyorum alıp almamak ona kalıyor, Herkes donanım yazılım bilmiyor ki. Burda bi çocuğa babası RTX 3080 almıştı çocuk daha RTX - DLSS in ne işe yaradığını bilmiyor.

Senin benim gibi teknolojiden anlayan insanlar AMD ile baş edebiliyor fakat çoğunluk anlamadığı için NVIDIA tarafına yöneltmeye çalışıyorum. İnsanlar hevesle sistem topluyor oyunun ortasında PC nin kapanmasını kimse istemez.
Çocuğun babası amelelik yapıp oğluna PC alıyor sırf nvidia olacak diye bilmem kaç k fazladan para veriyor. Bırak PC'de sorun çıksın, tamirini internette araştırarak öğrensin. Hiç sorun çıkmazsa nasıl anlayacak donanımdan?

The Semih

80+ Gold
Çocuğun babası amelelik yapıp oğluna PC alıyor sırf nvidia olacak diye bilmem kaç k fazladan para veriyor. Bırak PC'de sorun çıksın, tamirini internette araştırarak öğrensin. Hiç sorun çıkmazsa nasıl anlayacak donanımdan?
Donanımdan anlamak zorunda değil ki, Bu örnek şeye benziyor Babam bana mercedes alcağına Tofaş alsın ben araba kullanmayı öğreneyim. Millet konforuna düşkün insanlar hazırcı oldu iyice bizde eşlik ediyoz napalım.

Top Bottom