Şaka mı günde 2 3 kere konusu açılıyor?Teknoloji şans işi. Sen @Repaer dışında bu ay kaç tane wattman konusu gördün?
Ozaman kendini şöyle düzelt deki arkadaşlar AMD yazılımsal sıkıntılar yaşatan bir kart, parça kalite uyuşmazlığı + voltaj sorunları yaşatıyor ama siz bilinçli şekilde kullanırsanız bu hataları minimuma indirebilirsiniz diceksin anlıyor musun. Doğru yönlendirme budur.Bilinçli kullanıcı için wattman bir sorun değil. Demek ki bu forumda o kadar çok bilinçli kullanıcı var ki durmadan wattman wattman diye tartışma çıkıyor forumda. @EpikSemih
NVIDIA hakkında mı açıyor onu anlamadım ?
4-5 aydır aktif Technopat Sosyal kullanıyorum. Orada çok nadir wattman hatası alan görüyorum.Ozaman kendini şöyle düzelt deki arkadaşlar AMD yazılımsal sıkıntılar yaşatan bir kart, parça kalite uyuşmazlığı + voltaj sorunları yaşatıyor ama siz bilinçli şekilde kullanırsanız bu hataları minimuma indirebilirsiniz diceksin anlıyor musun. Doğru yönlendirme budur.
NVIDIA ile hata payı aynı deme technopat + bu forumda NVIDIA watmann diye konu gördün mü hiç ?
NVIDIA'da wattman diye bir şey yok. Wattman genel bir hata ismi değil. AMD'nin hataya koyduğu isim. @Moren isimli arkadaş UV yaparak sorunu çözmüş zaten.NVIDIA hakkında mı açıyor onu anlamadım ?
Evet çözüm yollarını biliyorum zaten, UV veya XMP kapatarak %90 çözüyorsun ama konu bu değil, sen demek istediğimi anladıysan sorun yok.4-5 aydır aktif Technopat Sosyal kullanıyorum. Orada çok nadir wattman hatası alan görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NVIDIA'da wattman diye bir şey yok. Wattman genel bir hata ismi değil. AMD'nin hataya koyduğu isim. @Moren isimli arkadaş UV yaparak sorunu çözmüş zaten.
Hocam, benim sizle bir problemim yok. Benim demek istediğim şu; nadir görülen wattman hatası AMD almaya engel değil.Evet çözüm yollarını biliyorum zaten, UV veya XMP kapatarak %90 çözüyorsun ama konu bu değil, sen demek istediğimi anladıysan sorun yok.
Engel değil zaten. Ben almak isteyenlere tecrübemi söyleyip çekiliyorum alıp almamak ona kalıyor, Herkes donanım yazılım bilmiyor ki. Burda bi çocuğa babası RTX 3080 almıştı çocuk daha RTX - DLSS in ne işe yaradığını bilmiyor.Hocam, benim sizle bir problemim yok. Benim demek istediğim şu; nadir görülen wattman hatası AMD almaya engel değil.
Çocuğun babası amelelik yapıp oğluna PC alıyor sırf nvidia olacak diye bilmem kaç k fazladan para veriyor. Bırak PC'de sorun çıksın, tamirini internette araştırarak öğrensin. Hiç sorun çıkmazsa nasıl anlayacak donanımdan?Engel değil zaten. Ben almak isteyenlere tecrübemi söyleyip çekiliyorum alıp almamak ona kalıyor, Herkes donanım yazılım bilmiyor ki. Burda bi çocuğa babası RTX 3080 almıştı çocuk daha RTX - DLSS in ne işe yaradığını bilmiyor.
Senin benim gibi teknolojiden anlayan insanlar AMD ile baş edebiliyor fakat çoğunluk anlamadığı için NVIDIA tarafına yöneltmeye çalışıyorum. İnsanlar hevesle sistem topluyor oyunun ortasında PC nin kapanmasını kimse istemez.
Donanımdan anlamak zorunda değil ki, Bu örnek şeye benziyor Babam bana mercedes alcağına Tofaş alsın ben araba kullanmayı öğreneyim. Millet konforuna düşkün insanlar hazırcı oldu iyice bizde eşlik ediyoz napalım.Çocuğun babası amelelik yapıp oğluna PC alıyor sırf nvidia olacak diye bilmem kaç k fazladan para veriyor. Bırak PC'de sorun çıksın, tamirini internette araştırarak öğrensin. Hiç sorun çıkmazsa nasıl anlayacak donanımdan?