Bu sisteme anakart önerisi

X570 chipsetli anakarta çok gerek olduğunu sanmıyorum. MAG B550 TOMAHAWK veya fiyatı uygun olursa ROG STRIX B550-F GAMING'e bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence işlemciden düşürüp ekran kartını yükseltebilirsin, Ryzen 7 3700X'e çok ihtiyacın olduğunu sanmıyorum, tabii bunu rastgele söyledim. Ayrıca o fiyata RTX 2070 SUPER falan var yani.

Ya güzel kardeşim alıntı yapıyorsun da alıntı yapıp direkt göndere basınca ben senin ne yazdığını göremiyorum.

Kanka r5 3600x yayin ve oyun icin yeterli olur mu beni yariyolda birakmaz demi bide 2070 var ama ben özellikle oc yapabilmek ve 3 fanli istiyorum zevk meselesi iste :)

Kanka r5 3600x yayin ve oyun icin yeterli olur mu beni yariyolda birakmaz demi bide 2070 var ama ben özellikle oc yapabilmek ve 3 fanli istiyorum zevk meselesi iste :)
Oynayacağın oyuna bağlı o. Rekabetçi oyunlar falan oynaayacaksan ekran kartına çok yük binmiyor, direkt yayını ekran kartından verebilirsin.

Oynayacağın oyuna bağlı o. Rekabetçi oyunlar falan oynaayacaksan ekran kartına çok yük binmiyor, direkt yayını ekran kartından verebilirsin.
Tamam kanka tesekkur ederim forum kullanmayı pek bilmiyorum kusura bakma :/

Kanka teşekkür ederim peki asus prime x570pro 4.4mhz olabilir mi bunun yerine yoksa tuf anakart iyi midir
Asus Tuf daha iyi diye biliyorum

Ekran karti bu arkadaslar r7 3700x fazla mi yani
Hemde çok fazla ayrıca 5K RTX2060 mı???

Ekran karti bu arkadaslar r7 3700x fazla mi yani
bu ekran kartını almayı umarım düşünmüyorsunuzdur zaman zaman 3000 TL civarı olabiliyor 2060 super ve bu fiyatlarda bir aralar 2080 super filan vardı illaki Vatandan olacaksa KDV indirimini bekleyin de öyle toplayın anakart olarak x570 unify önerirdim ama stoklarda kalmamış TUF X570 de alabilirsin ama gerek yok bu bütçede daha iyi sistem alınır KDV indiririminde 2080 superli bir sistem alırsın.

bu ekran kartını almayı umarım düşünmüyorsunuzdur zaman zaman 3000 TL civarı olabiliyor 2060 super ve bu fiyatlarda bir aralar 2080 super filan vardı illaki Vatandan olacaksa KDV indirimini bekleyin de öyle toplayın anakart olarak x570 unify önerirdim ama stoklarda kalmamış TUF X570 de alabilirsin ama gerek yok bu bütçede daha iyi sistem alınır KDV indiririminde 2080 superli bir sistem alırsın.
Yorumun için teşekkür ederim 2080 sart değil fakat gittiğimde indirime denk gelirsem düşünürüm ekran kartini rtx 2070super oc 8gb ile değiştirdim asus rog strixin 3 fanli. Modeli ve islemciyi r5 3600x ile değiştirdim anakarti da asus rog strix modellerinden alicam büyük ihtimalle

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,564
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri