Bu sisteme Ekran Kartı Onerisi

5k ya 1660s alınmaz
3500-4000 aralığında bulunuyor çok mu o da çok ama bulunuyor
facebookta donanım gruplarında filan güvenilir kişiler var
burdan 1660s al
tak sistemine sistemi kullanırken işlemcini satılığa çıkar
satıldıktan sonra 1000 tl daha paran kalmıştı onu koy
az biraz daha bütçe artır ikinci elden r5 5600 al
Saolun Çok teşekkür ederim, ☺️🙏🏻

Dostlar selaminaleykum evet bütçe belirtmeyi unutmuşum, acele ile yazdım, bütçem 5k ama velakin piyasaya bakıyorum adamlar 5 kuruş inmiyor 5kya 1660super buldum o kadar kötü bir piyasa 2060 bakiyorum 6bin liradan aşağıya yok, bütçem 5k yani ona göre güncel ikinci el piyasasından degerlendirirseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1050ti idare etmez mi 😂😂
Hocam RTX 2060 bulamıyorsanız RTX 3050 bakın GTX serisini bırakın huzur içinde uyusun. Bu arada AMD ekran kartlarına bulaşmanızı önermem.

Hocam RTX 2060 bulamıyorsanız RTX 3050 bakın GTX serisini bırakın huzur içinde uyusun. Bu arada AMD ekran kartlarına bulaşmanızı önermem.
Hocam bu forumda niye %50 %50 bir kesim var, kimi amd fan boy, kimi nvidia fan boy sizin için konuşmuyorum, ama birisi amd derken öbür kişi nvidia diyor, gtx serisi halen uyanık kartlar ama ileriye dönük değil 1 seneye patlayacak hatta max 2 sene sonrasında çop olacaklar, idarelik bir gtx alınır gibime geliyor ama temiz bir 1660 superde alasım geliyor be

Hocam bu forumda niye %50 %50 bir kesim var, kimi amd fan boy, kimi nvidia fan boy sizin için konuşmuyorum, ama birisi amd derken öbür kişi nvidia diyor, gtx serisi halen uyanık kartlar ama ileriye dönük değil 1 seneye patlayacak hatta max 2 sene sonrasında çop olacaklar, idarelik bir gtx alınır gibime geliyor ama temiz bir 1660 superde alasım geliyor be
Daha ucuza bulabilirseniz alınır ama 5 bin çok gibi 1660 super için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri