Neler Yeni

Bu sisteme hangi ekran kartı takılır ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı akşamlar herkese.
Daha önce masaüstü bilgisayar kullanmadım ve yeni yeni araştırıyorum.
Yeni yıla kadar f/p çok daha güzel bir sistem çıkmazsa ve hala aynı fiyatta stokta durursa pc hocası 9 sistemini almayı düşünüyorum.
Sizce bu sistem b650m-r anakart ve 750w fsp kasa ile ileride değişiklik yapmadan hangi işlemci ve ekran kartını sorunsuz şekilde çalıştırabilir ?
4070ti süper / 5070 sorunsuz çalıştırır mı ?
7800x3d/9800x3d darboğaz olmadan çalıştırır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Oğuzhan
Hocam bence indirimleri beklemeden bu sistemi direkt alın

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Oğuzhan
Özelleştirince 35k yapıyor , belki 3-5 daha koyar tıpa tıpa aynı sistemin 4070s versiyonunu özelleştirmelerle 40'a alırım bir umut
SSD ile Kasayı özelleştirmeniz yeterli,
Hocam 5bin daha koyup 4070superli versiyonunu alırım diyorsunuzda ondada özelleştirme yapıcaksınız fiyatta dah çok yükselmiş olucak.Ben sizin yerinizde olsam 1 saniye bile beklemeden bu sistemi M2.ssd ile Kasa özelleştirmesiyle yapıştırırım.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Jiyu
SSD ile Kasayı özelleştirmeniz yeterli,
Hocam 5bin daha koyup 4070superli versiyonunu alırım diyorsunuzda ondada özelleştirme yapıcaksınız fiyatta dah çok yükselmiş olucak.Ben sizin yerinizde olsam 1 saniye bile beklemeden bu sistemi M2.ssd ile Kasa özelleştirmesiyle yapıştırırım.
Hazır 6000 mhz cl 30 ram varken , almışken tam almak istiyorum 35 tutuyor işte o da özelleştirmeler ve fiyat değişmezse.
Cw sorunu yaşayanlar olmuş pc hocası 9-11-12 sistemlerinde. Youtube'daki yorumlarda , sitedeki yorumlarda ve forumlarda var.
Daha önce hiç masaüstü kullanmadığım için hayal kırıklığı yaşamak ya da pişmanlık duymak istemiyorum o yüzden kararsızım.
Dediğiniz gibi 4070s sistemi de özelleştirmek gerekecek ama en azından bu sistem gibi b650 güzel anakart + güzel hava soğutucu + uygun özelleştirme seçenekleri ile toplam 40-42 olsa harika olurdu yani bunun için ortalama 36k'ya 4070s sistem çıkarması gerek pc hocası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki pc hocası 9'da b650m-r anakart , fsp 750w kasa ile en çok hangi ekran kartı ve işlemciyi sorunsuz darboğaz olmadan çalıştırabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Oğuzhan
Hazır 6000 mhz cl 30 ram varken , almışken tam almak istiyorum 35 tutuyor işte o da özelleştirmeler ve fiyat değişmezse.
Cw sorunu yaşayanlar olmuş pc hocası 9-11-12 sistemlerinde. Youtube'daki yorumlarda , sitedeki yorumlarda ve forumlarda var.
Daha önce hiç masaüstü kullanmadığım için hayal kırıklığı yaşamak ya da pişmanlık duymak istemiyorum o yüzden kararsızım.
Dediğiniz gibi 4070s sistemi de özelleştirmek gerekecek ama en azından bu sistem gibi b650 güzel anakart + güzel hava soğutucu + uygun özelleştirme seçenekleri ile toplam 40-42 olsa harika olurdu yani bunun için ortalama 36k'ya 4070s sistem çıkarması gerek pc hocası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki pc hocası 9'da b650m-r anakart , fsp 750w kasa ile en çok hangi ekran kartı ve işlemciyi sorunsuz darboğaz olmadan çalıştırabilirim ?
Bu sorunlar sadece PC hocasının hazırladığı sistemlere özgü birsey değil her firmanın hazırladığı her YouTuberin hazırladığı sistemlerde bir sorun olur bence bu coolwhine olayına pek takılmayın biraz şans işi bu aslında

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Jiyu
Bu sorunlar sadece PC hocasının hazırladığı sistemlere özgü birsey değil her firmanın hazırladığı her YouTuberin hazırladığı sistemlerde bir sorun olur bence bu coolwhine olayına pek takılmayın biraz şans işi bu aslında
sistemlerin ortak özelliği asus dual kart kullanmaları sanırım sorun bu kartta da olabilir , kararsızım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann
Top Bottom