istersen 650w psu önerebilirimTeşekkürler.
Süper olur. Bitfenix ve FPS'nin güç kaynaklarına denk geldim ama ne kadar iyiler bilmiyorum. Aşağı yukarı 2K falan verebilirim.istersen 650w psu önerebilirim![]()
msi mpg a650bnl psusunu alabilirsiniz hocam 2k biraz az kalır 2kya alacağınız psular tabiri caizse '' C4 '' olabiliyor korumaları düşük kapasitörleri çin malı akakçe üzerinden en ucuzunu alabilirsiniz.Süper olur. Bitfenix ve FPS'nin güç kaynaklarına denk geldim ama ne kadar iyiler bilmiyorum. Aşağı yukarı 2K falan verebilirim.
msi mpg a650bnl psusunu alabilirsiniz hocam 2k biraz az kalır 2kya alacağınız psular tabiri caizse '' C4 '' olabiliyor korumaları düşük kapasitörleri çin malı akakçe üzerinden en ucuzunu alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bitfenix ve özellikle fsp çok iyi markadır fakat bunların belirli modelleri çok iyi onun harici çok fazla kötü modelleri olabiliyor mesela corsair öyle değil kötü psu serisi çok az. Seasonic te öyle adamların kötü psusu yok gibi bir şey en kötüsü C tier![]()
hocam hiç mütevazi olamam bitfenixin bu psusu harbi kötü size önerdiğim msi psu çok çok daha iyi tam bütçe verirseniz çok daha iyi öneri yapabilirim.Bu nasıldır hocam?![]()
Bitfenix BP-BPAB700ALNN-9R Bpa Series 700W 80+ Bronze Power Supply Fiyatları ve Özellikleri
Bitfenix BP-BPAB700ALNN-9R Bpa Series 700W 80+ Bronze Power Supply en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
2.5 zorlayabilirim en fazla.hocam hiç mütevazi olamam bitfenixin bu psusu harbi kötü size önerdiğim msi psu çok çok daha iyi tam bütçe verirseniz çok daha iyi öneri yapabilirim.
dediğim psuyu alın o zaman hocam o fiyata A tier psu yok gibi bir şey benim attığım A tier üst segment.2.5 zorlayabilirim en fazla.