Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu sisteme neler eklenebilir

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Honigfluss

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüleAdata hakkında hep kötü yorumlar gördüm Twinmos almam dahamı mantıklı olur
O twinmos ssd'de dram yok dolayısıyla hayatın boyunca o hız farkını göremeyeceksin, ssd'de gen3 ve gen4 arasında önemsenecek fark yok, boşuna +1100 TL. Hız farkı koyan sadece KC3000 var ama pahalı ve büyük dosya aktarımları yaptığın bir işin yoksa gereksiz masraf. SSD hızına sanki oyun performansını veya genel pc hızını etkiliyormuş gibi bir anlam yükleme. Ona vereceğin para ile ram, anakart veya soğutucu yükseltsen daha iyi

Son düzenleme:

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
O twinmos ssd'de dram yok dolayısıyla hayatın boyunca o hız farkını göremeyeceksin, ssd'de gen3 ve gen4 arasında önemsenecek fark yok, boşuna +1100 TL. Hız farkı koyan sadece KC3000 var ama pahalı ve büyük dosya aktarımları yaptığın bir işin yoksa gereksiz masraf. SSD hızına sanki oyun performansını veya genel pc hızını etkiliyormuş gibi bir anlam yükleme. Ona vereceğin para ile ram, anakart veya soğutucu yükseltsen daha iyi
Peki siz ne önerirsiniz ssd olarak

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
Hayır, bütün ssd'lerin listesi. dram var mı yok mu yes no diye yazıyor sütun isimlerine bak
Dediğiniz gibi kc3000 de dram var ben acaba ayrı mı alsam 500 gb kendi seçtiği ssd yi alıp yeni bir ssd alıp taksam olmaz mı?

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
Amacını anlayamadım :D sana hızlı ssd lazım mı değil mi?
Benim de kafam karıştı gerçi render tasarım gibi şeylerle uğraşıyorum daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de kafam karıştı gerçi render tasarım gibi şeylerle uğraşıyorum daha iyi olur
Uğraşıyorum derken daha yeni başladım denilebilir😃

Amacını anlayamadım :D sana hızlı ssd lazım mı değil mi?
Neyse çok teşekkür ederim en son 4 5 sene önce bilgisayarlarla uğraşıyordum bilmediğim çok şey varmış sayenizde birşeyler daha öğrendim dram olayını bilmiyordum mesela

Son düzenleme:

Honigfluss

80+ Bronze

Uğraşıyorum derken daha yeni başladım denilebilir😃

Neyse çok teşekkür ederim en son 4 5 sene önce bilgisayarlarla uğraşıyordum bilmediğim çok şey varmış sayenizde birşeyler daha öğrendim dram olayını bilmiyordum mesela
Evet render tasarım vb. işlerle uğraşıyorsan dram'li ssd alman iyi olur, KC3000 seç.

Top Bottom