- Bütçe
- 23700
Arkadaşlar bu sistemi sabah b550 gaming x v2 ve mld m500 1TB gen4 ssd özelleştirmeleriyle 23.693TL'ye aldım sizce iyi fiyat mı? 4060ti kartını çok fazla gömenler var beni kuşkuya düşürdü. Sizce iptal etmeli miyim yoksa böyle iyi mi?
Gözünü arkada bırakma. Gayet sağlam fiyat ama evet 3060ti dada 8gb 4060ti dada. Ama yine daha hızlı gpusu var ve 29dan düşmüş gayet iyi.Arkadaşlar bu sistemi sabah b550 gaming x v2 ve mld m500 1TB gen4 ssd özelleştirmeleriyle 23.693TL'ye aldım sizce iyi fiyat mı? 4060ti kartını çok fazla gömenler var beni kuşkuya düşürdü. Sizce iptal etmeli miyim yoksa böyle iyi mi?
Hayırlı OlsunArkadaşlar bu sistemi sabah b550 gaming x v2 ve mld m500 1TB gen4 ssd özelleştirmeleriyle 23.693TL'ye aldım sizce iyi fiyat mı? 4060ti kartını çok fazla gömenler var beni kuşkuya düşürdü. Sizce iptal etmeli miyim yoksa böyle iyi mi?
Hayır iyi fiyat iptal etmene gerek yokArkadaşlar bu sistemi sabah b550 gaming x v2 ve mld m500 1TB gen4 ssd özelleştirmeleriyle 23.693TL'ye aldım sizce iyi fiyat mı? 4060ti kartını çok fazla gömenler var beni kuşkuya düşürdü. Sizce iptal etmeli miyim yoksa böyle iyi mi?
Pişman olmazsın iyi sistem. Hayırlı olsun diyelimArkadaşlar bu sistemi sabah b550 gaming x v2 ve mld m500 1TB gen4 ssd özelleştirmeleriyle 23.693TL'ye aldım sizce iyi fiyat mı? 4060ti kartını çok fazla gömenler var beni kuşkuya düşürdü. Sizce iptal etmeli miyim yoksa böyle iyi mi?
Günümüze göre güzel denebilecek bir fiyat dlss 3.0 destekli oyunlarda rtx 3070 i bile alt edebilecek bir kart yalnız 8gb vram uzun vadede soruna dönüşebilir bu yüzden insanlar biraz gömüyor bu kartı
Gözünü arkada bırakma. Gayet sağlam fiyat ama evet 3060ti dada 8gb 4060ti dada. Ama yine daha hızlı gpusu var ve 29dan düşmüş gayet iyi.
Hayırlı Olsun
Hayır iyi fiyat iptal etmene gerek yok
Tamam teşekkür ederim hepinize. Birde pcie 4.0 olsun diye anakartı da değiştirdim pcie 4.0 olarak baştan kullanabilirim değil mi bir ayar yapmama gerek var mı?Pişman olmazsın iyi sistem. Hayırlı olsun diyelim
Tak çalıştır. Ama biostan minik ayarlar yap örneğin ram xmp profili gibi. sonra kur osunu keyfini çıkar.Tamam teşekkür ederim hepinize. Birde pcie 4.0 olsun diye anakartı da değiştirdim pcie 4.0 olarak baştan kullanabilirim değil mi bir ayar yapmama gerek var mı?