Ah ben her şey ful 280hz monitör lamzi Atlantis mouse monitör kolu mousepad k55 pro klavye bi sistem bekliyorum olaya bak ahahhaKankam maalesef kasayı çalıştır madımadim daha çünkü monitörüm yok![]()
Ah ben her şey ful 280hz monitör lamzi Atlantis mouse monitör kolu mousepad k55 pro klavye bi sistem bekliyorum olaya bak ahahhaKankam maalesef kasayı çalıştır madımadim daha çünkü monitörüm yok![]()
Farklı senaryolar farklı mağduriyetlerAh ben her şey ful 280hz monitör lamzi Atlantis mouse monitör kolu mousepad k55 pro klavye bi sistem bekliyorum olaya bak ahahha
Sorunsuz gelsinde bekleriz aga yaFarklı senaryolar farklı mağduriyetler![]()
Bende itopya indirimi bitmeden para bulabilirsem aoc 24" alcam sanırım hadi inşallahSorunsuz gelsinde bekleriz aga ya
İnşallah alırsin ben viewsonic alicaktim 240 baktım herkes memnun gamebooster aldim ve ölü piksel ghosting 0Bende itopya indirimi bitmeden para bulabilirsem aoc 24" alcam sanırım hadi inşallah
Bilmiyorum ya herkesin asssiri ön yargısı var o markaya o yüzden hiç araştırmadımİnşallah alırsin ben viewsonic alicaktim 240 baktım herkes memnun gamebooster aldim ve ölü piksel ghosting 0
Soğutucu almadıysan ag400 indirimde onu da aldım tavsiye ederim aga bu arada kullanan herkes memnun çok fp ürünİnşallah alırsin ben viewsonic alicaktim 240 baktım herkes memnun gamebooster aldim ve ölü piksel ghosting 0
Bende on yargılıydim şikayetçi olan görmedim ve dediği özellikleri veriyor akıyor test ettimBilmiyorum ya herkesin asssiri ön yargısı var o markaya o yüzden hiç araştırmadım