Hocam sistem çok iyi kule tipi olarakta ucuz bı şey al geç zaten ısınmaz o işlemci https://www.itopya.com/rampage-octagon-c50-beyaz-120mm-argb-hava-sogutmali-islemci-sogutucu_u25350Yeni sistem almak istiyorum ddr4 olması bi sıkıntı yapar mı fiyatı uygun geldiği için almayı düşünüyorum bi tane kule tipi soğutucu ekliyeceğim.Alıntıyı görüntüle
Yeni sistem almak istiyorum ddr4 olması bi sıkıntı yapar mı fiyatı uygun geldiği için almayı düşünüyorum bi tane kule tipi soğutucu ekliyeceğim.Alıntıyı görüntüle
AlınmazMesaj otomatik birleştirildi:
bunu alabilirsin illa rtx alıcam demiyorsan
Alınır ddr4 olması bir sıkıntı yapmaz 4060ti bir sisteme ddr5 zorunlu değil ve ryzen 5600 de hala taş gibi işlemci aklında soru işareti kalmasın dostumYeni sistem almak istiyorum ddr4 olması bi sıkıntı yapar mı fiyatı uygun geldiği için almayı düşünüyorum bi tane kule tipi soğutucu ekliyeceğim.Alıntıyı görüntüle
Yeni sistem almak istiyorum ddr4 olması bi sıkıntı yapar mı fiyatı uygun geldiği için almayı düşünüyorum bi tane kule tipi soğut
Yapabilirsen işlemciyi 5600 yapYeni sistem almak istiyorum ddr4 olması bi sıkıntı yapar mı fiyatı uygun geldiği için almayı düşünüyorum bi tane kule tipi soğutucu ekliyeceğim.Alıntıyı görüntüle
5600 zatenYapabilirsen işlemciyi 5600 yap
asla alınmazMesaj otomatik birleştirildi:
bunu alabilirsin illa rtx alıcam demiyorsan
Güzel 93 ppi yoğunluğuna sahip bir monitör. 93 ppi bir ekranda 30 cm yakından pixel sayarsın ama. En az 40 cm uzaktan bakman lazım ekrana.
Daha güzel bi öneriniz var mı hocam monitörde. Bu monitör gaming gen de diye tercih edicektim bir de kasayla birlikte satın almış olmak için.Güzel 93 ppi yoğunluğuna sahip bir monitör. 93 ppi bir ekranda 30 cm yakından pixel sayarsın ama. En az 40 cm uzaktan bakman lazım ekrana.