Neler Yeni

Bu sistemi almak mantıklımı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
MEHMET GÖKHAN ÖZELÇİ

Zechion

80+ Silver
bu sisteme yakın vatanda yeni bir sitem var hemde vade farkı yok sizce almak mantıklımı?

Bana özelliklerine göre fiyatı pahalı geldi.

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
bu sisteme yakın vatanda yeni bir sitem var hemde vade farkı yok sizce almak mantıklımı?

Mantıksız fiyat olarak kötü ama sistem iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
MEHMET GÖKHAN ÖZELÇİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fiyatları bir mi bunların
Tabikide değil ama vade farkı ödemeden 2060 lı bir sistem için ideal gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıksız fiyat olarak kötü ama sistem iyi
Vade farkı olmayınca fiyat iyi gibi geliyor şimdi aynı sistemi toplasak aşağı yukarıı vade farkı ile aynı kapıya gelir gibime geliyor

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yasin Seyrekoğlu
hocam nakit alacak durumun varsa daha iyileri düşüyor fakat taksitle almaya mecbursan vade farkıda yok al derim ben sistem gayet güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
MEHMET GÖKHAN ÖZELÇİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam nakit alacak durumun varsa daha iyileri düşüyor fakat taksitle almaya mecbursan vade farkıda yok al derim ben sistem gayet güzel
kartla alacağım o yüzden mantıklı geliyor en azından 1 yıl götürür bu ekran kartı die düşünüyorum gerekirse oda sonradan değiştirlir.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,685
İsim
uwu
R5 5500 rx 6700 var

Armi3067

80+ Bronze
ne olursa olsun şahsen 4.çekirdekli işlemci özellikle online oyun oyuncular için tavsiye etmiyorum nasıl günümüzde artık 8GB ram artık bitti ve standartlar 16GB ram olarak değiştiyse, işlemcide de minimum 6 çekirdek ve mümkünse threadli olması yönünde şeklinde düşünüyorum. Ekran kartıda 2060 Super olsa daha iyi olur fakat bu tarz bir sistemde PCIe 4.0 desteği varken RX 6600 gibi daha ucuz ve daha iyi bir kart seçilebilirdi ama bu amd seçimide satışları etkileyeceği için nvidia seçilmiş ama Super modeli olsaydı daha iyi olurdu. Düşüncülerim bu yünde ama sisteme de şimdi kötü diyemeyeceğim fiyatına göre iyi gibi nerdeyse 10K.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Kasa ve PSU kötü, alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
MEHMET GÖKHAN ÖZELÇİ
ne olursa olsun şahsen 4.çekirdekli işlemci özellikle online oyun oyuncular için tavsiye etmiyorum nasıl günümüzde artık 8GB ram artık bitti ve standartlar 16GB ram olarak değiştiyse, işlemcide de minimum 6 çekirdek ve mümkünse threadli olması yönünde şeklinde düşünüyorum. Ekran kartıda 2060 Super olsa daha iyi olur fakat bu tarz bir sistemde PCIe 4.0 desteği varken RX 6600 gibi daha ucuz ve daha iyi bir kart seçilebilirdi ama bu amd seçimide satışları etkileyeceği için nvidia seçilmiş ama Super modeli olsaydı daha iyi olurdu. Düşüncülerim bu yünde ama sisteme de şimdi kötü diyemeyeceğim fiyatına göre iyi gibi nerdeyse 10K.
Sistemin benim için en büyük artısı vade farkı yok peki bu sisteme ne derdin,

Mesaj otomatik birleştirildi:

R5 5500 rx 6700 var
hangisi??

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
Rx 6600 lü sistem almak daha mantıklı