Çözüldü✓ Bu sistemi almalımıyım

woldys

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
20000
merhaba aşağıya link bırakıyorum maks 20k bütcem var hikayeli oyun falan oynamayacağım sadece valorant bide googleda falan gezicem youtube'da arattığımda güzel gözüküyordu siz ne dersiniz bütcemin daha üstüne çıkamam haberiniz olsun

merhaba aşağıya link bırakıyorum maks 20k bütcem var hikayeli oyun falan oynamayacağım sadece valorant bide googleda falan gezicem youtube'da arattığımda güzel gözüküyordu siz ne dersiniz bütcemin daha üstüne çıkamam haberiniz olsun

Hocam ayrı ayrı daha performanslı sistem toplanır

Bu paralara bence giç gerek yok al bak şu videoyu izle 6k ya pc toplarsın. 20k verip aldığın hiç bir cihaz fiyatını cidden hak etmiyor. yazık yani parana

şunu alsanız şahane olur attığınız sistem fiyatını hak etmiyor. Amacınız sadece o oyunlar ise daha düşük sistem toplarsınız el ile. O kasayı almayın.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu paralara bence giç gerek yok al bak şu videoyu izle 6k ya pc toplarsın. 20k verip aldığın hiç bir cihaz fiyatını cidden hak etmiyor. yazık yani parana
Arkadaş bilmiyor ondan 2. Ele bulaşması çok yanlış

pek anlamıyorum onlardan kanka kazıklanma ihtimalim yüksek yani ben hazır sistem tarafındayım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş bilmiyor ondan 2. Ele bulaşması çok yanlış
tamam dersen hunter v6 olanı alayım zaten sadece 2 3 saat valo oynuyorum arkadaşlarla onun dışında günümmün çoğu webde geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,751
Üyeler
184,830
Son üye
Morjina
Geri