Aynı anakartı kullanıyorum boşa yatırım bence.O zaman olabilir ama o anakarta o kadar para vermeyin bence.
Böyle bir şey çok daha iyi olur.
Asus P5G41T-M LX Intel G41 1333MHz DDR3 LGA775 Anakart - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 913477175
Ondan çok daha kalitelidir.
Öyle de daha yeni anakart için ekstra işlemci lazım, o zaman da bütçeyi aşıyor.Aynı anakartı kullanıyorum boşa yatırım bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max 8 gb destekliyor.
Hocam asusu mu esonicimi kullsnıyorsunuzAynı anakartı kullanıyorum boşa yatırım bence.
Max 8 gb destekliyor.
Ram desteği 16 olan bir anakart bulursa çok daha iyi olur,ileriye yönelik için yeni sistem almaya parası olmazsa ramleri 16 yapar temiz bi ekran kartı bide işlemci yeniler (ileriki zamanlarda) sistem uçmaya başlar.Öyle de daha yeni anakart için ekstra işlemci lazım, o zaman da bütçeyi aşıyor.
Asus P5G41t-m lx.Hocam asusu mu esonicimi kullsnıyorsunuz
Hocam ben esonici alacağım malum dolsr ve para yok onada onlsrı aldam nasıl 8gb ddr3 oluyor ve ekran ksrtıRam desteği 16 olan bir anakart bulursa çok daha iyi olur,ileriye yönelik için yeni sistem almaya parası olmazsa ramleri 16 yapar temiz bi ekran kartı bide işlemci yeniler (ileriki zamanlarda) sistem uçmaya başlar.
Asus P5G41t-m lx.
O anakartta 16gb ram taksa ne olacak ki?Ram desteği 16 olan bir anakart bulursa çok daha iyi olur,ileriye yönelik için yeni sistem almaya parası olmazsa ramleri 16 yapar temiz bi ekran kartı bide işlemci yeniler (ileriki zamanlarda) sistem uçmaya başlar.
Asus P5G41t-m lx.
X5460 x5450 öneririm q9500 alınmazMerhabalsr benim eski pc
ASUS P5KPL-AM SE
4GB DDR2 RAM
GT220 1GB
E5200
arksdaşlar fotoğrsftaki 2 adet ram ve anakartı alıp kendi işlemci ve ekran ksrtı takıp gelecek aylarda ise e5200 yerüne Q9550 ysda Q9500 sldam nsdıl olur sonradan sonrayada ekran ksrtını gtx 750ti ywpscsğım
Hocam attıpım anakart ve 2 tanede rami alsam naıl olurX5460 x5450 öneririm q9500 alınmaz
DDR 2 anakart almanız gerekmekte
Ssd al bide kullan
Bana bütçe ver en iyisini önereyimHocam attıpım anakart ve 2 tanede rami alsam naıl olur
600 tl kral E8500 alfım ona göre öneritsen seviniirmBana bütçe ver en iyisini önereyim
Anakart + ram değülmi?600 TL kral E8500 alfım ona göre öneritsen seviniirm
Evet işlemciyi kullanacapımAnakart + ram değülmi?