- Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır sistem sadece işlemciyi 5500 yapmıştımParçaları tek tek mi topluyosun bu attığın hazır sistem mi
Son düzenleme:
hazır sistem sadece işlemciyi 5500 yapmıştımParçaları tek tek mi topluyosun bu attığın hazır sistem mi
Link atar mısın
Yani biraz kurcaladım ama 17.500 yapıyorTaurus 5500 XT | Intel i3-13100F | 16 GB DDR4 | Axle RX 5500 XT 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
neleri değiştirdiniz hocamYani biraz kurcaladım ama 17.500 yapıyor
Anakart b450, işlemci 5600, kasa fsp yaptım ama şöyle bi sıkıntı var. 5600 stok soğutucuyla kullanılamıyor extra bi masraf daha olduneleri değiştirdiniz hocam
hocam benim bütçemi aşıyor zaten ya bunu alacağım yada ikinci el daha kötü bir şey alacağım. teşekkür ederim yordum sizi deAnakart b450, işlemci 5600, kasa fsp yaptım ama şöyle bi sıkıntı var. 5600 stok soğutucuyla kullanılamıyor extra bi masraf daha oldu
Yok estağfurullah ben de isterim ki bütçene uygun en iyisini alabilmen için yardımcı olabileyimhocam benim bütçemi aşıyor zaten ya bunu alacağım yada ikinci el daha kötü bir şey alacağım. teşekkür ederim yordum sizi de
sıfır için 15500 maks ikinci el de maks 7-8 bin onuda param güvende vs alabilirim.Yok estağfurullah ben de isterim ki bütçene uygun en iyisini alabilmen için yardımcı olabileyim
İkinci el için niye yarı yarıya kıstığını anlamadımsıfır için 15500 maks ikinci el de maks 7-8 bin onuda param güvende vs alabilirim.
Herhangi bir sorunu çıkarsa tüm bütçeyi elimden kaybetmemek içinİkinci el için niye yarı yarıya kıstığını anlamadım
Garantisi olmadığı içinHerhangi bir sorunu çıkarsa tüm bütçeyi elimden kaybetmemek için
Attığın sistem hariç 15k bandında 0 sistem bulamadımHerhangi bir sorunu çıkarsa tüm bütçeyi elimden kaybetmemek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garantisi olmadığı için
bende bulamadım hocam o yüzden alırsam onu alacağım. tekrar teşekkürler.Attığın sistem hariç 15k bandında 0 sistem bulamadım